Ny mann på laget

Eirik Flesjå Olsen er ansatt som ny assisterende daglig leder i KFUM.

Ole Magnus Skisland takket nylig for seg. Det er nå klart hvem som blir hans erstatter som assisterende daglig leder i klubben:

Ta vel imot...Eirik Flesjå Olsen!

33-åringen melder overgang fra en annen organisasjon med K først i bokstavrekka - nemlig KRIK - Kristen Idrettskontakt. Der har han innehatt stillingen som økonomiansvarlig i seks år.

Eirik har dessuten en fortid som trofast midtbanesliter i Sørumsand, Oldenborg og nå sist i Årvoll. De aktive fotballskoene ble slengt langt inn i garderobeskapet da covid-19 satte store deler av Fotball-Norge i tidenes offside. 

- Vi er veldig glad for å få inn Eirik. Vi har kartlagt flere gode kandidater, men Eirik pekte seg tidlig ut med erfaring fra kirke, økonomi og journalistikk. Det gjør heller ikke noe at han er godt over gjennomsnittet fotball-interessert, sier daglig leder, Thor-Erik Stenberg.

Selv gleder Eirik seg veldig til å ikle seg KFUM-drakta.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av gjengen i Kåffa, og å få være med å gi barn og unge opplevelse av fellesskap og mestring! Jeg kjenner mange som er vokst opp i og rundt klubben, og har hørt massevis av gode historier om arbeidet. Det gleder jeg meg til å få oppleve fra innsiden, sier Eirik.

Vi gleder oss veldig til å få Eirik med på laget fra høsten av! Første dag på kontoret blir 10. september.

Annonse fra Obos-ligaen: