Siste Kåffa-dag for Ole Magnus

Flytter hjem til Sørlandet.

I dag, fredag 28. mai, har assisterende daglig leder Ole Magnus Skisland sin siste arbeidsdag i KFUM-kameratene. Etter to år i Kåffa-drakt takker han for seg for å flytter hjem til Sørlandet.

- Vi har hatt stor glede av å ha Ole Magnus på laget. Han har gjort en kjempejobb med å videreutvikle stabsarbeidet og organisasjonen. Han har for eksempel vært sentral i etablering av klubbtrenerrollen hos oss og det er lansert nytt medlemssystem, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.  

Neste stopp for Skisland og hans familie blir hjemstedet Kristiansand hvor han har fått jobb i kommunen.

- Det har vært et par spennende og utfordrende år, hvor koronaen dessverre har fått prege mye av tiden. Likevel har jeg lyst til å gi uttrykk for hvilken fantastisk klubb Kåffa er. Den frivillige gjengen, med omtrent 400 personer, som ukentlig legger ned utallige timer med arbeid til det beste for barn og unge i bydelen, gjør meg stolt av å ha fått være en del av. Jeg håper nå at man skal få gjennomført både Lunde-leir og fotballskoler i sommer, og så gleder jeg meg til å komme på besøk til nye KFUM Familiearena om noen år, sier Ole Magnus.

Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over rollen til Ole Magnus.

- Men vi er godt i gang med rekruttering av en ny assisterende daglig leder, og håper vi kan offentliggjøre hvem det blir før sommeren, sier Stenberg.

Vi takker Ole Magnus for jobben som er gjort i KFUM, og ønsker han og hele familien alt godt i flytteprosessen og med å finne seg til rette i den nye tilværelsen i Kristiansand. Så gleder vis oss til å møte en sørlending blant Kåffa-supporterne på Sør Arena når vi kommer dit for å spille kamp i OBOS-ligaen i september.

 

Annonse fra Obos-ligaen: