«Hva tar vi med oss i Kåffa-sekken?»

Hva gjør Kåffa til Kåffa? Hva er det viktigste i vår klubb som vi ønsker å ta med oss inn i den nye arenaen? 

AVSPARK 2021 er en serie av artikler som vi presenterer her på Kåffa.no i starten av det nye året. Vi skal se bakover med glede og framover med optimisme. Vi har mye å glede oss til...Johan Valen-Sendstad har tatt for seg verdiene våre.

Det første spadetaket i arbeidet med KFUM-familiearena kommer i løpet 2021. Eksakt dato er ennå ikke satt, men idet spaden graver, spuntingen dunker i taktfast rytme og legoklossene vokser seg stadig større vil det bli tydelig: Kåffa bygger for fremtiden! 

Alt har sin tid, står det i Bibelen (Forkynneren kap. 3). Likevel er det vanskelig å ikke lengte frem i tid! Til den datoen hvor portene åpnes og klubbens, bydelens og Oslos barn, i alle aldre, kan få entre portene til vår nye arena. En arena som vil komme til å huse mye moro, også for fremtidens generasjoner! Men hva med, nå?

Hvilke historier, minner og ikke minst verdier vi ønsker skal fortsette å prege KFUM-kameratene?

— Ny arena på trappene
Nå, kan vi si at tiden er inne for å forberede flyttingen. I det klubben beveger seg inn i noe nytt bør den også reflektere over hva som skal bli med på flyttelasset. Den fasen kan vi alle bidra inn i! Kanskje ikke med tanke på hvilke bilder og pokaler som skal pakkes i bobleplast, men mer med tanke på hvilke historier, minner og ikke minst verdier vi ønsker skal fortsette å prege KFUM-kameratene - en klubb for livet!

Hva gjør Kåffa til Kåffa? Hva er det viktigste i vår klubb som vi ønsker å ta med oss inn i det nye? 

Vi ga Hermann, Victoria, Ole og Hedda hver sin Kåffa-sekk med utfordringen; hvilke tre verdier vil du ta med deg i flyttelasset? Foran dem på bordet ligger et tyvetalls gjenstander - hvor alle symboliserer viktige verdier i klubben. Ta en titt på klippet, se hva de valgte å ta med seg, men kanskje viktigst av alt; reflekter selv over hva du ville tatt med deg i Kåffa-sekken. Dette er ikke en oppgave for noen få, men noe vi som klubb gjør i fellesskap! 

Send gjerne dine refleksjoner på e-post til verdiansvarlig i KFUM-Kameratene, Johan Valen-Sendstad: [email protected]

Men - først kos deg med denne videoen:


AVSPARK
Annonse fra Obos-ligaen: