Ved oppstart av nytt år

Vi har styrket oss som klubb, fått frem det beste i oss, hilser styreleder Per Øyvind Olsen. Nå starter vi året med et skikkelig avspark, og en annerledes nettkjenning på Kåffa.no.

AVSPARK 2021 er en serie av artikler som vi presenterer her på Kåffa.no i starten av det nye året. Vi skal se bakover med glede og framover med optimisme. Vi har mye å glede oss til...først ut er Per Øyvind Olsen, styreleder KFUM-kameratene Oslo.

Året vi har lagt bak oss ble langt mer annerledes enn det vi hadde trodd. Covid-19 kastet rundt på alt det vi hadde planlagt og sett frem til, og fra midten av mars var alt annerledes.

Det sies at kriser kan få frem det beste i oss. Ved den plutselige nedstengningen av all vår aktivitet var det akkurat den egenskapen som ble materialisert i klubben.

Styret i klubben er umåtelig imponert over hvordan trenere, lagledere, foreldregrupper har kastet seg rundt for å ta vare på spillere og aktiviteter innenfor nye og begrensede rammer. Vi er takknemlig ovenfor sponsorer og støttespillere som tidlig gav oss trygghet for økonomi og likviditet, og overveldet over en ekstraordinær gave fra FERD og ekstra støttetiltak fra OBOS.

Nå ble sesongen veldig amputert, men noen sportslige høydepunkt var det definitivt. Årets OBOS-liga ble en ny og spennende sesong hvor våre gutter virkelig var med å bidra til dette. Futsal-gutta har også skapt underholdning for oss, og havnet til slutt på en en god plassering i toppserien. På jentesiden kommer vi ikke utenom jenter 2007 som resultatmessig rasket med seg det som var å vinne, og ble da også “Årets lag” i Kåffa. 

Blant alle de som ikke fikk spille i 2020 må vi få lov til å trekke frem vårt unge og fremadstormende damelag. Her er det treningsglede, fornyelse og engasjement som smitter og inspirerer. Til alle dere som ikke fikk høre dommerfløyte denne sesongen, vi krysser fingrene for 2021. Og gleder oss til å se dere i drakta vår!

Sist, men ikke minst, så må vi få rette en stor takk til vår ledelse, klubbadministrasjon, fagressurser, trenere og akademiansatte. Selv med en kort permitterings-periode og en hverdag snudd helt på hodet, så har dere hver dag tenkt og tilrettelagt for at våre medlemmer skulle få et så godt og omsorgsfullt tilbud som mulig. Minst mulig skulle avlyses fordi det var viktig for barn og unge. Til og med Lunde-leir klarte dere! Hatten av for dere!!

Vi er en klubb som evner å tenke nytt for å bygge identitet og fellesskap rundt klubben i en annerledes tid.

— Per Øyvind Olsen
Så skulle vi så gjerne gjennom året ha møttes flere ganger, spilt mye mer, gledet oss over cupèr og arrangementer og et smekkfullt KFUM Arena. Slik ble det altså ikke. Men vi har styrket oss som klubb, fått frem det beste i oss, økt i antall medlemmer, klart å trygge og bygge klubbøkonomien, samtidig som vi har gjort betydelige fremskritt i arbeidet med KFUM Familiearena. Summen av alle små og store bidrag gjennom året, er noe vi kan være riktig så stolte av!

Nå gleder jeg meg over at vi starter året med en ny vri. Gjennom nettserien «AVSPARK 2021» viser vi igjen at vi er en klubb som evner å tenke nytt for å bygge identitet og fellesskap rundt klubben i en annerledes tid. Gled deg til å følge med på kåffa.no de neste dagene.

I 2021 ser vi frem til å fortsette å utvikle oss, sette spaden i jorda for byggeprosjektet vårt, slippe spillegleden løs og å være sammen i felleskapet i vår «klubb for livet».

Takk for at du er med å skape dette, enten du er spiller, forelder, trener/lagleder, ansatt eller supporter! Fra styret hilser vi deg med det som er tema for klubbens verdiarbeid i år – Sawubona – «jeg ser deg!»

På vegne av styret i KFUM-kameratene

Per Øyvind Olsen
Styreleder

 

Annonse fra Obos-ligaen: