Fem for Norge - og én for Sverige

Fem KFUM-spillere skal i aksjon for Norge de neste ukene. Og én for Sverige.

_P8A2705.jpeg
FOR U20: Mathias Tønnessen har blitt fast mann på a-laget. Nå får han prøve seg for Norge også. Foto: Guttorm Lende

I går ble det kjent at MATHIAS TØNNESSEN ble tatt ut på U20-landslaget og kan få sin første kamp med flagget på brystet i privatlandskamper mot Tsjekkia og Romania senere i måneden.

"Tønna" er imidlertid ikke eneste KFUM-spillere som skal representere Norge senere denne måneden. For i tillegg til 19-åringen skal også de to enda ynge a-lagsgutter og a-lagsjenter ut på landslagsoppdrag.

jones2 – Kopi.JPG
FOR G17: Jones er på lån fra Vålerenga. Her fra hans KFUM-debut mot FFK. Foto: Halvor H. Byfuglien

JONES EL-ABDELLAOUI er født i 2006 og er på lån til KFUM fra Vålerenga. Jones har kamper både for Norge G15, G16 og G17 og har rukket å få med seg to scoringer og 14 kamper for Norge. Nå er han  tatt ut i Norges G17-tropp til en turnering i Kroatia i perioden 9.-18. oktober.

joachim2.jpeg
FOR G16: Joachim Prent-Eckbo i aksjon mot sin tidligere klubb, Nordstrand, i en treningskamp i vinter. Foto: Guttorm Lende

JOACHIM PRENT-ECKBO kom til KFUM fra Nordstrand i fjor. 2007-årgangen er del av a-stallen til KFUM og har spilt 10 kamper med flagget på brystet. Denne gangen er forsvarsspilleren del av en G16-tropp som skal ut i dobbeltlandskamp mot England.

Z62_6776-Selma-Elle kopi.jpg
FOR J16: Selma Jordfald og Elle Ulstein er del av KFUMs damelag som spiller i 2. divisjon. Nå skal de igjen ut på Norge-oppdrag. Foto: Stein Erik Dokken

SELMA JORDFALD og ELLE ULSTEIN vant åpent nordisk mesterskap med J16-laget tidligere i år. Nå er de begge med i troppen som skal spille EM-kvalik mot Irland, Polen og Island i perioden 9.-19. oktober. Elle har vært fast inventar i landslagstroppen, mens Selma på grunn av skader det siste året har vært litt ut og inn. 
 

Ramage.jpg
William Alexander Silfver-Ramage er tatt ut på det svenske landslaget.

I tillegg har vi en spiller som er tatt ut på det svenske landslaget. Det gjelder WILLIAM ALEXANDER SILFVER-RAMAGE, som er tatt ut på det svenske U18-landslaget, som skal spille i Polen og Tsjekkia i oktober. Midtstopperen kom fra Vålerenga til KFUM i vinter. Han trener nå fast med a-laget i Kåffa.

Vi ønsker alle KFUM-spillerne lykke til i landslagsdrakt!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter