- Vil ha kampen så fort som mulig

Isnes kan melde om en tropp som er mer enn spilleklar.

KFUM-trener Jørgen Isnes var til stede på Gjemselund da Kongsvinger vant 1-0 og sendte Sogndal ut av kvalikspillet for Eliteserien 2020.

Hjem til Oslo tok han med seg lite nytt.

KIL er et lag vi har møtt tre ganger i år. Vi vant treningskampen der oppe rett før seriestart, men i ligaen ble det 0-0 og 1-0-seier til Kongsvinger på KFUM Arena.

- Kongsvinger og Sogndal spilte en jevn kamp, selv om kampen startet mer åpent enn jeg hadde forventet. Begge lag var til å kjenne igjen. Kongsvinger har kanskje noe mer x-faktor og fart i laget, men etter at KIL tok ledelsen i første omgang, var det et kampforløp som vi kjente igjen fra Ekeberg da vi havnet under, sier Isnes.

Tempo med ball og i valg, gode balanseforhold og god i offensiv markering blir stikkord inn mot det som skal skje på Intility onsdag kveld.

- At vi ikke har scora mot Kongsvinger i noen av seriekampene i år er rart. Vi har hatt sjanser nok i begge kampene, så jeg er rimelig trygg på at det blir mål på Intility, sier Isnes.

Laget har de siste dagene lånt VIFs hjemmebane for å trene. Dette er en bane Jørgens disipler har til gode å tape på, og det er en gjeng med selvtillit og kamplyst som gleder seg stort til klubbens første kvalikkamp for Eliteserien.

- Gutta vil bare ha denne kampen så fort som mulig. De gleder seg veldig. Det blir en stor dag. Vi har trent bra i det siste. Nå gjelder det å ha riktig energi og tenningsnivå til den første av flere mulige "cupfinaler". Vi var gode på dette i fjor, og føler at vi er kapable til å gjenta det nå. Arbeidsoppgavene er klare for onsdag, sier en offensiv Kåffa-trener.

Han kan glede seg over å ha ​​​​​​David og Daniel tilgjengelige igjen.

- Begge har sett fine ut de siste dagene. Her gjelder det å lese kampbildet godt, både som trener og spiller, sier Isnes.

For oss andre handler det bare om å komme seg på kamp. Det blåses i gang kl. 18.30 på onsdag. Billettene kjøper du her!
 

LES OGSÅ:
«INGEN SENSASJON OM DENNE KVALIKEN ENDER MED OPPRYKK TIL ELITESERIEN»

plakat_kval (2)

 

Annonse fra Obos-ligaen: