- Vi vinner fortjent

Mange plusser i boka til Isnes etter lørdagens treningskamp.

Jørgen Isnes tok med seg sine spilere til Groruddalen lørdag. Hjem igjen tok han med seg godt med plusser i boka.

- Det var godt å se rytmen i angrepsspillet vårt. I perioder, og spesielt i første omgang, var det veldig bra. Scoringene i første omgang er gjennom godt kombinasjonsspill. Vi var fremoverrettet i spillet når vi kom oss rettvendt og det er noe som har vært fokus denne oppkjøringen. I tillegg synes jeg vi var gode i gjenvinningene og også i det lave presset. Vi fikk også satt et bedre høyere press, enn mot Ull/Kisa, men her har vi fortsatt litt å gå på, oppsummerer Isnes.

Grorud er et lag vi kjenner godt etter hvert, og tilsvarende kjenner de oss godt. Det ble likevel en fortjent 3-1-seier til slutt.

- ​​​​​Det blir ofte et sjakkspill mot Grorud. En kamp hvor det ene laget har ballen i lengre perioder, mens det andre strever for å få tak i den igjen. Sånn var kampen litt i dag også, men vi var mye giftigere enn Grorud og vant fortjent etter spill og sjanser, sier Isnes.

Philip Romsaas tok seg til rette umiddelbart og scoret tidlig kampens første mål. 

- Han viser igjen at han har x-faktor, kombinert med fart og fysikk.

Ellers spilte Moa nok en ny kamp, og Dodou viser at han finner seg godt til rette inne som stopper.

- Det er mange med gode prestasjoner i dag, og det er gledelig. Det lover godt, men vi har fortsatt mye å jobbe med inn mot seriestart. Tiden skal brukes godt.

Også i dag var juniorer i sving.

- Cedric Stabell Holmen, født 2004, fikk sin debut og gjorde sine saker godt de 15 han var innpå. Aarstad 2005 var nok en gang innpå og fikk kjenne på nivået.

Les også:
Mye å glede seg over på Grorud

 


 

Annonse fra Obos-ligaen: