- Vi straffer dem hardt

Sortevik imponert over unggutta.

KFUM-JERV 5-0 (3-0). Jerv kunne tatt ledelsen etter et kvarters spill da de fikk en dobbeltsjanse, men etter at KFUM scoret kampens første mål, ble det en fantastisk mai-kveld på KFUM Arena.

Og sentralt i mye av det som skjedde, var selvsagt Stian Sortevik. Etter vært som rommene ble større, ble det en kosekveld for KFUM-kapteinen.

Han slo fram Lars til de to første scoringene, og kunne gjerne hatt flere målgivende. For eksempel da han fintet ut det som var av Jerv-spillere og tredde gjennom til Moses alene med keeper.

- Ja, det ble en kjempemorsom kamp etter hvert, med mye rom. Samtidig så straffer vi dem hardt med gode avslutninger, sier Stian.

Målene i dag ble scoret av tre unggutter: 2 x Juba (19 år), 2 x Lars (20) og Moses (22). Etter nedrykket fra OBOS-ligaen sist, har en av motivasjonene til Stian vært å hjelpe fram og veilede nye unggutter i KFUM-drakt.

- Vi er mer rett på og mer kliniske i det vi gjør foran mål. Det er godt å se, sier Stian etter å ha spilt KFUM til den tredje strake seieren i OBOS-ligaen og en 4. plass på tabellen.

- Jeg er ikke typen som ser på tabeller. Men, vi er inne i en stim nå, som vi bare får håpe fortsetter. Vi har et godt lag, som kan slå alle.

Neste utfordring heter Sogndal. Kampen spilles på Fosshaugane lørdag kl. 15.30.

LES OGSÅ:

Olden: - Må klype meg litt i armen
Isnes: - En historisk kveld
  

Annonse fra Obos-ligaen: