- Vi skal ikke stå med lua i hånda

Isnes gleder seg til en tøff test borte mot Sarpsborg.

Forrige helg møtte KFUM det som historisk sett må sies å være Østfolds fotballstorhet, Fredrikstad. I morgen skal laget teste seg mot det som har vært Østfolds beste lag de siste årene.

- Vi gleder oss veldig til å møte Sarpsborg. Det at vi har gjort det så bra de siste årene har bidratt til at mange ønsker å møte oss i treningskamper, og at vi får tøffere motstand gjennom vinteren. Det skal vi være glad for, sier trener Jørgen Isnes.

Sist helgs 90 minutter mot Fredrikstad var ikke all verden å skryte av for KFUM-gutta. FFK vant 2-0 - og ville mest fra start i den kampen.

- Vi møtte et aggressivt Fredrikstad-lag. I Sarpsborg lørdag kan vi ikke framstå slik. Selv om ikke alt skal gå på skinner på denne tida av året, skal vi ikke stå med lua i hånda når vi spiller fotballkamper, sier Isnes.

Vareopptellingen viser at KFUM må unnvære en del spillere på grunn av skader. Tore Sørås var veldig uheldig og fikk seg en kneskade mot Ull/Kisa. Vår gode midtbanemann er dessverre ute for sesongen. Follo-kamerat Robin Rasch er også ute, på grunn av en hamstringskade. Ellers er både Tobias Collett og Emmanuel Troudart ute noen uker. Keeper Knut-André Skjærstein og Basit hviler også denne helga.

- Vi må regne med litt skader, men det er selvsagt kjedelig, ikke minst med skaden til Tore. Det betyr at vi i Sarpsborg-kampen kommer til å se både prøvespillere og juniorspillere på banen, sier Isnes.

Det blir også første mulighet til å se vår nye venstreback, Fredrik Kristensen Dahl, i aksjon i KFUM-trøya.

- Det blir helt sikkert god trening for oss på en god bane. Sarpsborg-laget kommer inn i dette året med ny energi, en ny trener og en ny spillestil. Vi vil helt sikkert oppleve å ha bra trykk på oss, både når vi har ball og når de har ball, sier Isnes.

Kampstart er kl. 14.00 i Sarpsborg.
 

 

Annonse fra Obos-ligaen: