- Vi liker ikke det som skjedde

Men slapp av; Isnes lover en helt annen KFUM-utgave når Brann kommer til Oslo.

Det var et KFUM med selvtillit som tok turen til Sarpsborg for en generalprøve før Brann-kampen. Med rekka 4-0-1 fra fem treningskamper og flere av kampene uten baklengs, skulle det bygges videre på en trygg defensiv.

Samtidig har trener Isnes hele veien understreket at motstanden har vært varierende, og at den store testen ville komme mot Sarpsborg 08.

Og når 2 x 45 minutter var det liten tvil om testen ikke sto helt til bestått. Eliteserie-laget scoret tidlig og gikk til pause med hele 4-0.

Slik oppsummerer Isnes kampen:

- Vi kommer fryktelig skjevt ut i denne kampen. Vi henger ikke sammen verken i høyt press eller lavt press. Vi blir regelrett rundspilt i den første omgangen. Når jeg ser omgangen om igjen, så skjønner jeg det. Vi er statister med lua i hånda. Gutta virket litt overrumplet over hvor gode S08 var.

Stygge sifre
KFUM-treneren tror samtidig at det var en god utgave av Sarpsborg som stilte til match søndag ettermiddag. Og han ser ikke bare mot gutta når han peker på hva som kunne vært gjort annerledes.

- Vi burde gjort tidligere endringer i det strukturelle. Men vi stod i det ut omgangen, og det ble stygge sifre, og det kunne vært mer.

Om det var bekmørkt sett med KFUM-øyne før pause, var det bedring å spore etter pausepraten. KFUMs Nunez og Helland Hoseth scoret hver sin gang, mens Sarpsborg med sitt ene mål i andre omgang fastsatte sluttresultatet til 5-2.

- I 2.omgang får vi satt brikkene litt mer på plass i det strukturelle, og da blir det vanskeligere for S08. Vi får flere gunstige brudd på de, og kommer oss i tillegg ut fra deres gjenvinningsforsøk. Det er gledelig å se responsen fra flere i den andre omgangen, selv om det slippes til for mange sjanser imot.

Vi skal lære!
Et annet lysglimt; det var tross alt treningskamp. Og så heter det seg jo at en dårlig generalprøve gir en god premiere.

- Det er godt at en kamp som dette kommer nå, og ikke om en uke. Dette er ikke noe som gir oss hodebry. Vi skal lære både i trenerteam og spillergruppe av dette, og der er vi allerede i gang, sier Isnes og fortsetter:

- Vi liker ikke det som skjedde i dag, men det er veldig fint å få en referansesjekk som dette.

Og han lover en ting til alle KFUM-kamerater som har kjøpt billett til Brann-kampen eller som enda ikke har sikret seg billett til den historiske cupkampen mot bergenserne:

- På Intility lørdag blir det en helt annen KFUM-utgave enn det man så søndag ettermiddag i Sarpsborg.

KJØP DINE BILLETTER HER!

sesongkort22_1.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: