KJØP SESONGKORT NÅ!

På tide å skaffe seg årets sesongkort! Her får du NM-kampen mot Brann - og alle hjemmekamper i det som omtales som tidenes OBOS-liga. Eget sesongkort for barn!

Det tikker mot sesongstart, og før vi vet ordet av det står Brann på motsatt banehalvdel på Intility. 

12. mars spilles NM-kampen mot bergenserne, mens OBOS-ligaen sparkes i gang med et realt Oslo-derby mot Grorud på Ekeberg 3. april. Kjøper du sesongkort inkluderer det inngang til både Brann-kampen på Intility, samt alle hjemmekampene i OBOS-ligaen.

KJØP SESONGKORT HER!

KJØP BILLETTER TIL BRANN-KAMPEN HER!

Priser og informasjon sesongkort 2022

sesongkort_barn.jpg

BARNAS SESONGKORT - 300 kroner.
Gjelder barn opp til 18 år som spiller fotball i klubben. Barnas sesongkort kan hentes som et fysisk kort før første hjemmekamp på Ekeberg, og med kortet følger gratis is på to hjemmekamper.

sesongkort_voksen.jpg

SESONGKORT FOR VOKSNE - 2000 kroner. 
Sesongkortet gjelder voksne over 18 år. OBOS-rabatt på 20 prosent dersom du er OBOS-medlem.

SESONGKORT MED SERVERING - 3900 kroner. 
Inkluderer servering av varmmat i klubbstua i forkant av kampene, forutsatt at klubben selger minimum 20 stk. sesongkort av denne typen. Ved færre salg, vil mellomlegget til ordinært sesongkort bli refundert.

PS! Fordi NM-kampen mot Brann spilles på Intility, vil ikke sesongkortet fungere i inngangen her. Send en mail til [email protected] dersom du har kjøpt sesongkort og ønsker billett til Brann-kampen.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter