- Vi har godt tak på Sogndal i Oslo

Isnes vil gjenskape gode minner - med flest mulig KFUM-kamerater på tribunen.

Etter fire strake tap smakte både prestasjonen og resultatet usannsynlig godt mot Ranheim sist. Det var derfor med optimisme og selvtillit at KFUM-gutta fredag gjorde sine siste forberedelser til Sogndal-kampen som spilles lørdag formiddag (kampstart kl. 13).

Det blir årets siste hjemmekamp på KFUM Arena. Med OBOS Fanzone for små og store før kampen, markering av 75 år og en hyllest av Stian Sortevik er det flere grunner til å ta turen til Ekeberg.

Men - først og fremst handler det om tre nye poeng i kampen om å sikre seg en billett til Eliteserie-kvaliken.

- Det venter oss en fysisk tøff kamp. Det er alltid sånn når vi møter Sogndal. Mye bra fysikk i laget deres, både i duellspill og løpskraft. Jeg håper vi kan prege kampen på vår måte og ta den fysiske bataljen som kommer, sier trener Isnes.

Og vi har gode minner fra Sogndal-kamper i Oslo. Ikke minst 2019-kampen, siste serierunde, der vi sikret oss kvalik.

- Vi har hatt godt tak på Sogndal på i Oslo. Intility-kampen ga oss kvalikplass og god stemning. Lørdag håper vi på den gode stemningen vil gi oss et ekstra løft, sier Isnes som ønsker å forsterke det gutta leverte mot Ranheim.

- Mot Ranheim er vi aggressive og energiske i presspillet vårt. Det forplanter seg i det offensive, hvor det rett og slett går fortere fremover. Det er flere som starter og utnytter rom eller skaper rom.

Han er videre overbevist om at gode rammer med mye Kåffa-folk på tribunen betyr mye for gutta på tampen av en lang sesong.

- Det er siste hjemmekamp på Ekeberg for året, det burde være motivasjon nok for å ta turen og skape ny god stemning. Få med deg folk og kom på kamp, oppfordrer Isnes.

KJØP BILLETTER HER!

 

obos_fanzone.jpg


 

Annonse fra Obos-ligaen: