- Vi har alt å vinne

- Møter et lag og en klubb med presset på seg.

KVALIK: KFUM-KONGSVINGER 2-0 (0-0). Da er Sogndal og KIL ute av Eliteseriedansen, mens KFUM-toget setter kursen mot Kristiansand kommende søndag.

- Det ble en tett og jevn kamp i dag. Mange ser på KFUM som et ballbesittende lag, men i dag ser vi en annen side av oss. Vi klarte å stå i veien, sier Isnes og understreker at det også er en viktig del av fotballspillet:

- Stian sa etter Åsane-kampen i fjor at vi i tillegg til å være ballbesittende må duelllere og flytte beina, og at det ofte er det viktigste. Den appellen gjentok jeg før kampen i dag, og der følger vi planen forbilledlig. Jeg er imponert over den jobben som legges ned, så er det selvsagt mye i spillet vårt som jeg kan sette fingeren på.

Men, nå er KIL historie for denne gang og blikket rettes mot Kristiansand, Start og Sør Arena.

- Vi møter et lag som helt klart har et større press på seg enn det vi har. Der nede er vi i en angrepsposisjon, for oss er det et fint utgangspunkt. Vi skal ned der og kose oss og spille fotball, sier Isnes.

KFUM har ikke vunnet mot Start i år, men akkurat det ser Isnes på som en klar utfordring.

- Vi var veldig gode der nede, ikke minst i den første omgangen. Jeg tror absolutt det er mulig å vinne der nede, sier Isnes.

- Vi har alt å vinne, og vi har nå en mulighet som vi skal forsøke å gripe.

LES OGSÅ:
ET STEG NÆRMERE ELITESERIEN

Annonse fra Obos-ligaen: