Velkommen til Eliteserien på Ekeberg

Men første kamp må spilles på Intility.

Det jobbes i disse dager på spreng for å få på plass de siste brikkene som gjør at vi kan spille Eliteserien 2024 på KFUM Arena.

Daglig leder Thor-Erik Stenberg har hatt prosjekt "Eliteserien på Ekeberg" i tankene hver eneste dag siden opprykket ble sikret. Nå er det i ferd med å realiseres, selv om alle ser at mye arbeid og noen uavklarte spørsmål gjenstår.

- Vi skal klare å innfri på alle de kravene som stilles til oss, og så er det jo slik at dette er mulig fordi vi nærmer oss igangsettelse av det store prosjektet med KFUM Familiearena, sier Stenberg.

3300 sitteplasser
Han gleder seg vilt til å ønske Norges beste fotball-lag velkommen til en oppgradert midlertidig arena. 

Noen stikkord for det som skal på plass:

  • Tribuner rundt hele kunstgressmatta med totalt 3300 sitteplasser.
  • En hovedtribune med over tusen plasser under tak.
  • Fire nye lysmaster som skal sikre godt nok lys for publikum og TV-produksjonen.
  • Et nytt medietårn som erstatter det som har vært der.

Det er jobbet ut et "salkart" med ulike tribunekonsepter. Her kan du velge mellom blant annet en hovedtribune under tak langs Ekebergveien, Profetenes 18:20-felt, Bak Mål-konseptet og Solsiden.

Første kamp på Intility
Det som er helt sikkert er at klubbens første kamp (Hamkam 2. april) i Eliteserien ikke spilles på Ekeberg, men på Intility der vi tross alt har hatt mange gode opplevelser.

- Den strenge vinteren har gjort det umulig å rekke serieåpningen her oppe. Vi har fortsatt et mål om at den andre hjemmekampen mot Strømsgodset, blir her, men det gjenstår å se. Vi hadde jo helst sett at duellen mellom Isnes og Johs fant sted her oppe på Ekeberg, sier Stenberg med et smil.

Men det viktigste er at hjemmebanen resten av sesongen blir her hvor vi hører hjemme.

- Vi har stor tro på at det blir en flott ramme og fantastiske opplevelser for alle KFUM-kamerater og alle som kommer på besøk hit. Mange av kampene tror vi kommer til å bli utsolgt, og vi opplever at interessen rundt det vi skal i gang med er stor, sier Stenberg.

Kickoff for sesongkortsalg blir i starten av uka vi har foran oss. Det bør ikke bli mindre rift om disse setene etter det gutta viser i treningskamper om dagen, senest med en imponerende seier i Skien lørdag.

Mer informasjon og endelig tidspunkt for salgsstart kommer vi tilbake til om kort tid. Følg med her på våre nettsider og i våre sosiale medie-kanaler.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter