Sterk seier i Skien

I dag er det én måned til KFUM debuterer i Eliteserien. Kampen i Skien i dag viste tydelig at vi akter å bite fra oss på det øverste nivået.

ODD-KFUM 0-3 (0-3). Nok en Eliteserie-motstander stod for tur, og nok en gang skulle det ende med Kåffa-seier!

På en grå dag i Skien vartet KFUM opp med festfotball.

RASKT UT AV STARTBLOKKA
Før kampstart var ønsket fra Johs tydelig: Framstå offensivt som vi gjorde mot Mjøndalen, og defensivt som vi gjorde mot Viking.

KFUM gikk ut i hundre fra start og sikret seg tidlig et frispark godt inne på Odds banehalvdel.

Publikummet på Skagerak Arena hadde så vidt rukket å sette seg da Lion Njie steg til værs og kriget inn 0-1 på det nevnte frisparket.

Om det var Lion Njie eller en Odd-spiller som var sist på ballen var vanskelig å se, men stopperen gjorde det tydelig for oss hva han mente.

ELEKTRISKE NOSA
Nosa Dahl har virkelig vist seg fram siden han kom «hjem». I dag skulle ikke bli et unntak.

Vingen ble spilt igjennom etter 10 minutter og overlistet André Hansen i Odd-buret.

Bare tre minutter senere skulle Nouri slå et perfekt innlegg som fant pannebrasken til Nosa.

Kåffa hadde vært effektive og omsatt tre av tre muligheter foran et sjokkert publikum.

EN OMGANG MED KVALITET
De første 30 minuttene bydde på høyt tempo, rask gjenvinning og flere store sjanser for KFUM.

Alt i alt var det høy kvalitet å se over hele linja. Etter 13 minutter føltes det ut som at man hadde fått full uttelling, men etter 30 kunne det stått både 0-4 og 0-5.

Etter halvtimen var gått våknet Odd. Etter 33 minutter dukket Børven opp og headet inn et innlegg, men til hjemmepublikums store frustrasjon ble målet annullert for offside.

Det siste kvarteret av omgangen stod Odd høyere og tok mer over, uten å skape de helt store sjansene.

CRUISEKONTROLL
Kun noen minutter inn i andre omgang haltet tomålsscorer Nosa av banen med en overtråkk, og ble erstattet av Teo Haltvik.

Ikke lenge etter fikk innbytteren muligheten til å tegne seg på scoringslisten da han fintet av en forsvarer og satt ballen like til side for mål.

Etter 62 minutter skulle Odd få sin største mulighet i kampen, da Da Rocha avga en retur som ble satt over mål fra kort hold.

Ellers ble det en omgang med mye balltrilling for KFUM, og der Robin sto og strødde pasninger rundt på kunstgresset på Skagerrak Arena.

Fem minuttter før slutt var det to nykommere som var nær en nettkjenning da et innlegg ga en dobbeltsjanse, men både forsøket fra Hickson og Haitam ble stoppet av keeperveteran Hansen.

Dermed ble det med de tre scoringene fra første omgang på dagen da det er én måned til vi skal debutere i Eliteserien. Det er bare å telle ned til festen...

KFUMs lag (3-4-3): Da Rocha - Akinyemi (ut 65’)- Lion Njie (ut 65’) - H. Aleesami - Nouri - Rasch (ut 81’) - Hestnes - Hickson - Svindland - Sandal - Dahl (ut 48’) Benk: Sørli, Abbas (inn 65’), Lassen (inn 65’), Prent-Eckbo, Haltvik (inn 48’), Halvorsen (inn 81’), Semmen.