- Veldig stolt og helt utslitt

- Nå håper jeg vi fyller Ekeberg på onsdag, sier Isnes.

START-KFUM 2-3 (2-1). Det var en stolt, lettet og sliten KFUM-gjeng som tok bussen hjem fra Sørlandet i kveld. Blant våre 35 seire i OBOS-ligaen gjennom historien, var dette blant de som har smakt aller best.

Fordi det skjedde på den måten det gjorde, fordi det var på bortebane mot en storhet i Fotball-Norge og fordi vi endelig fikk en triumf mot Start, en klubb vi har følt vi burde slått tidligere.

- Dette er en stor triumf for KFUM selvfølgelig, men jeg sa til gutta før kampen at vi per dags dato er et bedre lag enn dem. Det er ikke vits i å la seg bli bundet opp i at vi møter en gammel storhet og at det er en fantastisk arena, sier trener Isnes.

Laget hans kom dårlig ut av start-blokkene på Sør Arena. Slurv og snille KFUM-gutter gjør at de gule kommer veldig lett til det. De takker for mulighetene som byr seg og setter to baller i nota før kvarteret var spilt.

- Vi er på etterskudd hele tiden og det så stygt ut. Heldigvis får vi justert defensivt og vi får bedre rytme i spillet med hurtige spillvendinger og mye innlegg. Vi skaper noe mot slutten av omgangen og scorer på et viktig tidspunkt før pause, sier KFUM-treneren.

Boost i pausen
Taajes sterke hodestøt ga laget en boost inn til pausepraten. Og da de siste 45 skulle i gang, var KFUM det klart førende laget.

- Det ga oss store rom etter hvert i 2.omgang. Start så slitne ut og vi kjørte opp tempoet. Vi var redd vi skulle miste momentum, men treffer med byttet da David kommer inn, da vi visste at vi ville få enda flere situasjoner i og rundt boks.

For nevnte David banket ganske raskt inn utlikningen og var også nær sin andre. I stedet ble det Bilal som fikk anledning til å dytte inn vinnermålet, etter god gjenvinning av Alagie og elegant forspill fra Sortevik.

Så hadde vi heldigvis den nødvendige flyten i sluttsekundene da Start presset på.

- Alt i alt vinner vi en meget fortjent seier etter det vi gjør de siste 60 minuttene. Jeg er veldig stolt av både spillergruppe og trenerteam i denne kampen. Man kan fort miste det helt etter en slik start, men her hevet vi både hodet og prestasjon. Sterkt, sier Isnes.

FFK neste
Men gratis kom det ikke:

- Veldig stolt og helt utslitt er vel riktige ord. Det kostet for alle denne seieren, men det smakte så uendelig godt.

Nå skal det lades godt til Fredrikstad kommer på besøk onsdag.

- Vi skal bygge videre på den mentaliteten og energien vi har gjennom denne kampen. Vi må også ta lærdom av de dårlige periodene våre. Nå håper jeg vi fyller Ekeberg på onsdag, sier Isnes.

Kjøp billetter!

LES OGSÅ:
En kamp for Kåffa-historien
 

Annonse fra Obos-ligaen: