Stopperkjempen sikret tre poeng

KFUM vant 0-1 i Grimstad og fikk med seg tre dyrebare poeng i kampen om playoff.

JERV-KFUM 0-1 (0-0). På denne regntunge dagen i Grimstad var det klart for møtet mellom Jerv og KFUM. Lagene startet kampen likt på poeng, men Jerv med en kamp mindre spilt.

Til dagnes kamp hadde ikke Isnes foretatt seg noen bytter, og stilte med samme lag som sikret storseieren over Ull/Kisa, sist onsdag.

Stillingskrig
Første del av omgangen var preget av to lag som ønsket å sette spillet sitt. Dessverre for gjestene var det Jerv som fikk satt det største trykket på kampen.

Hjemmelaget fikk spilt seg til en del dødballsituasjoner, men med godt forsvarsarbeid av KFUM´s bakre firer og strålende keeperarbeid av Søyland Skjærstein, fikk ikke Jerv noe uttelling på dødballene sine.

Kåffa på sin side kom seg på et par kontringer og vant noen frispark, uten at de heller klarte å vippe kampen i sin favør.

Det mest dramatiske som skjedde i første del, var da Gueye og Pibe gikk opp i hodeduell, hvor de begge fikk seg en real trøkk, og måtte gå ut av banen for å bli plastret sammen.

Mer fart
I den andre delen ble det litt mer action da Hammer først felte Pibe innenfor 16-meteren, men dommeren valgte å ikke blåse.

Og knappe 30 sekunder senere feide Fibe ned Lindquist og headet ballen i mål, men denne gangen tok dommeren til fløyta og ga KFUM frispark.

Jerv fortsatte å male på utover omgangen og kom seg til en ny kjempesjanse, som KFUM´s sisteskanse så vidt fikk klaret ut mot siden.

Lagene gikk til pause på resultatet 0-0 etter en sjansefattig omgang for KFUM sin del.

Store sjanser
Etter pause kom Stavrum inn for Sanyang.

Andreomgang startet bedre for gjestene fra Oslo, da Dahl fikk ballen høyt i banen og la den nydelig inn i feltet mot Sortevik.

Kapteinen vår fikk dessverre ikke styrt ballen i mål, men det var en god sjanse for de blåkledde.

Kåffa-toget fortsatte da først Sortevik fikk fyrt av et skudd rett på mål som keeper slo ut igjen til Tavakoli, men spissen fikk heller ikke ballen inn i nettet.

Mansour sitt første
Men under minuttet senere vant de også en corner.

Og denne corneren skulle vise seg å være viktig for gjestene. Rasch brukte som vanlig sin eminente dødballfot og la ballen perfekt inn i feltet.

Der sto Mansour Gueye, som fikk brukt sin store, sterke kropp og fikk en fot på ballen som duppet ned i feltet.

Lærkula gikk rett inn i mål, og forsvarskjempen fikk feiret sesongens første mål med bandasje godt surret rundt hodet.

Ved halvspilt andreomgang ble også Tavakoli byttet ut for Øby.

Krig om poengene
Utover omgangen fikk Jerv et lite tak om kampen og skapte flere farlige sjanser, men det var ikke noe tvil om at Kåffa-gutta var påskrudd i dag.

Forsvarsrekka, med Gueye i spissen, og keeper-Knut fikk ryddet unna alt av farligheter.

Det var også tydelig at Kåffa ønsket å punktere kampen, men de slet med å komme seg til de største sjansene.

Mot slutten av kampen kom også J. Moula og Mahnin inn for Sortevik og Svindland.

Kampen endte 0-1 og KFUM fikk med seg tre dyrebare poeng i kampen om playoff.