- Målet er å fortsette rekken

Isnes før Jerv.

I morgen går turen til Grimstad, for å møte Jerv. Sørlendingene måtte i ti dagers karantene tidligere i sesongen, og har etter det spilt forrykende fotball og klatret godt oppover tabellen. De ligger nå på åttende plass, likt på poeng som KFUM, men med en kamp mindre spilt. 

- De er et lag som fikk en flyingstart etter koronakarantenen, og de har gjort litt endringer i tallkombinasjonene sine, forteller hovedtrener, Jørgen Isnes og legger til:

- Det er et godt hjemmelag som er gode fysisk og som scorer en del på dødball og innleggssituasjoner.

Formlag
KFUM på sin side er nå en av de største formlagene, med hele seks kamper på rad uten tap. Sist kamp vant de meget overbevisende 3-0 mot Ull/Kisa, sist onsdag. 

Forrige gang lagene møttes var serieåpningen på Ekeberg. Da var det KFUM som trakk det lengste strået, da Olav Øby kom inn i redebuten sin og ble matchvinner. Siden den tid har Jerv gjort en del endringer taktisk. 

- De har endret litt på tallkombinasjonene sine også har de hatt et par skader på viktige spillere, som nå er ute, forteller Isnes. 

Og hovedtreneren er klar på hva som må til for å kunne gjenta bragden fra sist de møttes:

- Vi må forsterke mye av Kisa-kampen, både offensivt og defensivt. Også blir det en annen type kamp siden det er en annen motstander enn vi møtte mot Kisa og det er også et annet type underlag, med gressmatte der. 

Seks kamper uten tap
KFUM er nå også inne i sin lengste rekke uten tap i OBOS-Ligaen. Seks strake kamper hvor laget har plukket poeng i samtlige kamper. Dette har ført til at de nå er helt oppe i kampen om playoff til Eliteserien igjen. 

- Målet er å fortsette rekken, helt klart. Det er en styrke å ha seks kamper uten tap, og det har vi fått til på forskjellige måter også. Vi skal ta med oss mye av det som har skjedd i de seks siste matchene, forteller Isnes. 

Han legger også til at han ønsker at laget skal fremstå med mye av det de gjorde mot Ull/Kisa, sist kamp. 

- Vi var gode i posisjoneringsspillet vårt offensivt, med tette avstander og punkter vi kunne spille på, imellom og bak. Også får vi se om vi klarer å være enda bedre i de ulike presshøydene i en bortekamp, forteller han og legger til:

- Jeg håper vi kan markere oss på en positiv måte i morgen!

LES OGSÅ:
Kåffa-duo på rundens lag
- Takk til alle som bidrar!
Høstlaget Kåffa fosser videre

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter