- Stolt av angrepsspillet vårt

Men defensiv gavmildhet kostet oss seieren.

KFUM-SANDEFJORD 3-3 (1-2). Det ble en innholdsrik kamp på KFUM Arena i ettermiddag. 

Kåffa tok ledelsen med en smart frisparkvariant av duoen Rasch/Sortevik. Sandefjord scoret så tre ganger før KFUM vartet opp med to ganger «corner er mål» i kampens siste minutter.

- Jeg synes vi er gode de første tretti. Vi presser godt, skaper sjanser og scorer det første målet. Da er det veldig irriterende at vi sover på en dødball der de er først på ballen tre-fire ganger. Etter det virker det som gutta blir veldig skuffa og Sandefjord snur kampbildet, oppsummerer Isnes.

Vestfoldingene scoret så det neste målet omkring 40 minutter og var nær enda en før lagene gikk til pauseprat i hallen.

- Vi tar over mer igjen etter pause, men er dessverre altfor gavmilde, sier Isnes og sikter blant annet til 3-1-målet.

- Heldigvis trykker vi de tilbake. Vi får dødballer og skaper sjanser.

Og det skulle vise seg å bli en kamp der dødballene ble vårt viktigste våpen. Robin slo frisparket til 1-0 og de to cornerne som førte til 2-3 og 3-3.

- Sandefjord er giftige på kontringer, men jeg er stolt av angrepsspillet vårt og evnen til å komme tilbake. Samtidig er jeg irritert på lette baklengs og sjanser imot. Alt i alt er ett poeng greit, sier Isnes.

Igjen fikk KFUM vist fram bredden i stallen. Brix var ute etter smellen sist, og i dag måtte Tobias melde seg uaktuell på grunn av sykdom. Det åpnet for Sebastian Jarl på backen. På midtbanen gikk Daniel inn for Tore og begge de to kantspillerne var nye fra startelleveren mot Aalesund, med Olden til høyre og Simen Vedvik til venstre i sin første kamp fra start i år.

- Jeg synes Sebastian klarte seg greit, og Simen var truende, og hadde en god første kamp fra start, sier Isnes.

LES OGSÅ:
Poeng etter to sene cornermål
 

Annonse fra Obos-ligaen: