Robin klar for to nye år!

Vår midtbanegeneral Robin Rasch signerte i dag en ny avtale med klubben ut 2024.

Det er gledelige nyheter vi kan meddele, nøyaktig én uke etter det sure tapet mot Kongsvinger. Robin Gravli Rasch som har vært en av lagets viktigste spillere i mange år signerte i dag en ny avtale med klubben. 

Vår midtbanespiller har blitt omtalt som en av OBOS-ligaens beste spillere i flere sesonger, og kronet årets Kåffa-sesong med plass på Årets Lag i OBOS-ligaen. I tillegg var han nominert til prisen Årets Spiller i OBOS-ligaen sammen med Brann-spillerne Sivert Heltne Nilsen og Mathias Rasmussen (Vinner). 

I år har han også funnet sin beste scoringsform siden han kom til Ekeberg fra Follo i forkant av 2016-sesongen. Med sine 7 mål (6 i OBOS-ligaen) denne sesongen har han bidratt til at klubben fikk sin høyeste poengsum i OBOS-ligaen noensinne. 

Selv snakker han om hvordan han trives i "En klubb for livet":

- Jeg har noen av mine beste venner her i klubben, jeg trives veldig godt. Jeg trives også godt i Oslo så det er selvsagt en fordel. 

Tidligere har Robin snakket om ambisjoner om å spille i Eliteserien.

- Jeg har troen på at jeg kan spille i Eliteserien med Kåffa, det er absolutt mulig å få til. Vi nærmet oss i år, og jeg ser for meg at vi skal ta ytterligere steg neste år.

Mannen med 178 offisielle kamper for klubben havnet på 7. plass når vi i 2019 kåret Tidenes 50 beste KFUM-spillere. Det spørs om han ikke har beveget seg enda høyere opp på listen etter flere gode år i klubben. Han er uansett den aktive spilleren med høyest plassering på listen. 

Da kom altså den første gladnyheten før neste sesong sparkes i gang i 2023. Vi gleder oss allerede!

Annonse fra Obos-ligaen: