På gjensyn!

Med egne ord takker Kristian for seg - for tida i KFUM og for tida som toppfotballspiller.

Her er Kristians egne ord etter at han valgte å legge opp:

Jeg har vært så privilegert at jeg har fått lov til å spille fotball på høyt nivå helt siden jeg var 16 år.

Jeg har fått muligheten til å spille fotball for klubber over hele landet og hatt mange oppturer. Det føles helt riktig at endestasjonen for min fotballkarriere som spiller er i KFUM. Det føles helt riktig fordi det er her jeg har hatt mitt morsomste år som fotballspiller, og jeg føler meg heldig som har fått være en del av denne fantastiske klubben.

Det har gitt meg stor glede hver gang jeg har gått av treningsfeltet og sett alle de barna som bruker kveldene sine på Ekeberg. Og til alle dere som vokser opp i denne fantastiske klubben: Dere er på helt riktig sted.

Ikke bare fordi dere har muligheten til å bli topp fotballspillere her, men fordi dere er i en klubb med de helt riktige kjerneverdiene hvor dere kan utvikle dere som mennesker like mye som dere kan bli gode fotballspillere.

Jeg vil også takke Jørgen, Thor-Erik og resten av trenerteamet for forståelse i en vanskelig situasjon for meg, og Jørgen for at du har lært meg veldig mye om hvordan en trener skal være, samtidig som jeg har sett hvordan en leder burde opptre.

Til slutt vil jeg takke alle lagkameratene mine: Dere er fantastiske og jeg er sikker på at det kommer mange oppturer den kommende sesongen.

Jeg håper ikke dette er det siste dere får se av meg i KFUM. Jeg har blitt veldig glad i klubben og håper jeg kan komme tilbake og bidra på en annen måte enn med fotballskoene.  

Jeg skal i hvert fall ha sesongkort!


LES OGSÅ:
Isnes:- Trist at han slutter nå


 

Annonse fra Obos-ligaen: