- Min tyngste dag på jobb

- Målene vi slipper inn etter 1-2, skal ikke skje, sier Isnes.

START-KFUM 3-2 (1-1). 1. desember 2019 opplevde Jørgen Isnes en tung trenerdag på jobb da Eliteserie-drømmen sluknet mot Start. 

Om det var tungt den gangen, var det blytungt i kveld. På akkurat den samme arenaen.

En trøst denne kvelden;

Denne gangen var det ikke Eliteserien over og ut. Likevel føltes det ut som om det var en gylden sjanse som ble kastet i fjorden ved Sør Arena.

LES OGSÅ:
Marerittslutt mot Start

- Synd på gutta
For KFUM hadde alle poengene på gaffelen, ledet på bortebane og holdt Start unna sjanser til tross for at det var en kamp de måtte vinne.

- Min tyngste dag på jobb, sier en tom Isnes og leter fram noen flere ord på bussen nordover:

- En av våres tyngste kvelder de siste årene. Vi fikk kjenne på hele følelsesregisteret. I dag synes jeg fryktelig synd på gutta som gjennomfører meget gode 65-70 minutter mot et meget formsterkt start. Vi kneblet dem slik vi hadde en tanke om før kampen. Dessverre er de siste 20 minuttene for svake når det kommer til individuelle involveringer og nok forflytning.

Det var en stille gjeng som rullet hjem igjen fra Sørlandet. En stor kontrast til jubelen som oppsto omkring timen spilt da Moussa igjen sendte oss i føringen.

Lenge så det trygt ut. Vi var på vei mot de tre poengene som ville gitt oss det perfekte utgangspunktet før Stabæk kom på besøk om en uke. Fortjent var det også.

Mareritt på slutten
Så kommer 2-2 etter en ball inn i boksen der vi er rikelig med KFUM-spillere. Deretter blir vi straffet knallhardt med at egen dødball ender i en situasjon der Brauti får rødt kort.

Så på overtiden er marerittet komplett; to Start-spillere fanger opp returen fra et langskudd og dytter inn scoringen som sender hjemmelaget opp på en 3. plass på tabellen.

- Målene vi slipper inn etter 1-2, skal ikke skje. I tillegg er det utrolig at vi havner i en rødt kort-situasjon på hver egen dødball. En ganske god bortekamp blir ødelagt av noen katastrofale minutter for oss. Det er tungt, sier Isnes.

Slik beskriver han stemningen i KFUM-leiren.

- Det er knyst på bussen og det skjønner man godt. Allikevel er vi vel vitende om at det å stikke kjepper i hjulene for Stabæk neste mandag vil være en herlig revansje. Nå trenger vi et døgn til å få dette unna, så er vi klare igjen.

LES OGSÅ:
Marerittslutt mot Start

 

Annonse fra Obos-ligaen: