- Imponert over Kåffa-fotballen

Ny spiller med solid toppfotballerfaring klar for Kåffa.

Sin unge alder til tross; det er en spiller med solid erfaring som nå slutter seg til KFUMs OBOS-ligatropp.

24 år gamle Olav Øby debuterte i Eliteserien for Sarpsborg 08 allerede som 18-åring og står bokført med 42 eliteseriekamper (for Sarpsborg 08 og Kristiansund).

Sarpingen har i tillegg spilt 1. divisjon for Strømmen, Follo og nå sist Kongsvinger. Han var fast inventar på fjorårets Kongsvinger-lag.

Øby er bosatt i Oslo og var aktuell for KFUM også sist vi var i OBOS-ligaen. Den gangen falt valget på Strømmen, men nå blir altså KFUM Arena østfoldingens hjemmebane.

- Jeg er imponert over fotballen som Kåffa spiller. Jeg kjenner flere i gruppa fra tidligere, både spillere og trenere. Det er mange herlige folk som jeg gleder meg til å utvikle meg sammen med, sier Øby til Kåffa.no.

KFUM har absolutt forutsetninger til å prestere på et godt OBOS-nivå.

— Olav Øby


Han tror de som følger KFUM har mye å glede seg til når OBOS-moroa starter om bare en drøy uke.

HAR DU MELDT DEG PÅ SUPPORTERTUR TIL SANDEFJORD NESTE HELG?

- Kåffa har bitt godt fra seg i treningskampene og har absolutt forutsetninger til å prestere på et godt OBOS-nivå. Hvor bra det blir, blir opp til oss som er i troppen, sier Øby.

Trener Jørgen Isnes er glad for at Øby er på plass.

- Han er en anvendelig spiller. Olav kan bekle hele midtbaneleddet og begge backene. Han har god intensitet i spillet sitt og har en meget god høyrefot. Dette blir bra! Olav er en som gir oss energi, både på og utenfor banen. En energibunt om fortsatt er ung og har mange gode år foran seg, sier Isnes.

Han er en anvendelig spiller, og kan bekle hele midtbaneleddet og begge backene.

— Jørgen Isnes


Siste treningskamp spiller a-laget kommende søndag kl. 13.00 på KFUM Arena. Mot Bærum.

front2 (1)

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter