- Gjennomfører en veldig god kamp

- En kamp vi burde vunnet, sier Isnes.

Trener Jørgen Isnes var godt fornøyd med det han fikk se av sine menn på Sarpsborg stadion i ettermiddag. Kampen endte 1-1 etter to mål midt i andre omgang, der KFUMs scoring kom etter et komisk selvmål.

Uansett, alt i alt var KFUM det beste laget og burde vunnet årets tredje treningskamp.

- Jeg synes vi gjennomfører en veldig god kamp i forhold til struktur, aggressivitet og duellspill, sier Isnes.

Etterlyser mer råskap
KFUM kunne tatt ledelsen i åpningsminuttene da ikke minst Tavakoli hadde en god sjanse. Etter halvtimen satte Hoseth læret i stanga etter godt KFUM-spill. KFUM hadde mye ball inne på hjemmelagets banehalvdel, men Isnes skulle gjerne sett at vi var enda hvassere i den siste tredelen.

- Jeg skulle gjerne sett at vi var enda mer rå. Der hvor vi er rettvendt ønsker jeg kraftigere aksjoner inn i 16-meteren – med og uten ball.

Jeg skulle gjerne sett at vi var enda mer rå.

— Jørgen Isnes
Sarpsborg 08 vant mot IFK Gøteborg forrige helg. Etter dagens kamp var deres trener svært misfornøyd med egne gutter, samtidig som han skrøt av KFUM-laget som hadde vært på besøk.

- Vi møter et godt lag, og vi skal ikke undervurdere dem. De har mange gode spillere, all honnør til dem, sa trener Mikael Stahre til klubbens nettside.

Fikk vist seg fram
Isnes tror tunge bein hos Sarpsborg kan ha spilt inn, samtidig er Eliteserie-lagets svake prestasjon en god tilbakemelding på hva våre gutter står for.

- Vi møter et lag som nok er seige av den ekstreme mengden de ligger på om dagen. Men vi gjør det også vanskelig for dem. Vi burde ha vunnet denne kampen, men kampen viser samtidig hvilket minstenivå vi burde ligge på når det gjelder aggressivitet, duellspill og forflytning. For øvrig er det betryggende at vi ser igjen hva vi trener på og har fokus på, sier Isnes.

Han tar med andre ord med seg mange plusser i boka tilbake på treningsfeltet  til uka. Og han synes både debutanter, prøvespillere og juniorgutter kom godt fra det.

- Jeg er veldig fornøyd med Fredrik. Han viser hvorfor vi hentet han. Han er solid defensivt og trygg i sine involveringer. Prøvespillerne gjør det bra, med Axel Pedersen keeper, Jakob Stubberud stopper fra Nordstrand og Remi Svindland fra Moss.

- Ellers er det morsomt at juniorene Isak Yri og Håkon Rasch kommer inn og gjør sakene sine så bra, sier Isnes.

Kaptein Sortevik leverte en solid kamp på midtbanen, og ekstra gledelig at også skadeforfulgte Stavrum igjen fikk mange gode minutter i beina.

Så da turen gikk tilbake til Oslo var alle enige om at det hadde vært en fin tur. Både selve kampen og rammen rundt, der KFUM-troppen etter oppgjøret ble invitert på middag til en gjestfri og jordnær Eliteserie-klubb.

- Sarpsborg er et utrolig hyggelig sted å være. Stor gjestfrihet og bare hyggelige folk, sier Isnes.

Les mer om kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: