- Går ut for å styre mot seriefavoritten

Isnes vil ta kommando mot LSK.

Lørdag får vi nok en ny test på hvor Kåffa står før seriestarten i årets OBOS-liga. Forrige helg sto Tromsø på motsatt banehalvdel, og lørdag er det igjen et lag som måtte ta den tunge veien ned fra Eliteserien i fjor.

Lillestrøm er av alle pekt på som den soleklare opprykksfavoritten fra OBOS-ligaen 2020. KFUM-trener Isnes støtter den vurderingen. Likevel lover han at KFUM skal gå offensivt til verks på KFUM Arena lørdag.

- Jeg ønsker at vi tar kommandoen i kampen og styre den. Jeg forventer at vi matcher Lillestrøm og gir de kamp. Vi blir skuffet hvis ikke, sier Isnes.

Han tror de skal finne rom som kan utnyttes på en bedre måte enn det de gjorde mot Tromsø sist. Selv om han peker på at de gule og svarte er favoritter i denne kampen og i ligaen totalt sett.

- LSK er den soleklare seriefavoritten. Det vet alle og det er det presset de må leve med. Men de har dyktige trenere i Bakke, Myhre og Sundgot, så den håndteringen tror jeg de klarer. Allikevel skal de være forsiktig med å tro at dette er en lekegrind for dem. Norsk fotball og OBOS-ligaen er jevnere enn noen gang, sier Isnes før han fortsetter:

- LSK har en 13-14 mann hvor alle har mye erfaring fra det høyeste nivået. Derfor er de seriefavoritten. De har også størst muskler når det kommer til ressurser. Samtidig blir folk litt blenda av at det er LSK og at de er store i norsk fotball. Akkurat nå er de i OBOS-ligaen og det er nivået. De skal ikke spille på Intility eller Lerkendal nå. Det er Ekebergsletta og lignende som gjelder nå.

Selv må Isnes klare seg uten en del spillere lørdag:

  • Hammer er så vidt tilbake på felt, men har fortsatt noen uker igjen.
  • Juba er nærmere.
  • Remi og Stubberud har 1-2 uker ute, mens Hoseth er ute en del dager på grunn av et uhell under bading.
  • Robin har hatt betennelse bak i knehasen og er på bedringens vei. Kanskje klar til uka.


Ellers ligger det an til debut for Moa Mahnin som kom fra Skeid denne uka. Kampen kan sees på Amedias plattform.
 

Annonse fra Obos-ligaen: