Moa klar for Kåffa

- En spiller vi har hatt i kikkerten lenge, sier Isnes.

Tre uker før seriestarten mot Jerv forsterker KFUM troppen med midtbanemann Mohammed «Moa» Mahnin. 27-åringen kommer fra Skeid.

- KFUM er en klubb som jeg har hatt veldig lyst til å spille for i mange år nå, mest på grunn av fotballen de representerer og kulturen de har skapt. Og så tiltrekker det meg at KFUM alltid har hatt en spillestil som passer meg og mine ferdigheter veldig bra, sier Mahnin.

Skeid er Moas moderklubb, men midtbanespilleren har vært innom Bærum og Grorud før han kom tilbake til Skeid før 2018-sesongen. Der var han sentral da laget tok seg opp i OBOS-ligaen. I fjor spilte han 28 ligakamper fra start.

- Moa har vi hatt i kikkerten lenge. Som spiller er han skapt for å spille i KFUM. En spiller som kan styre fotballkamper med teknikk og fotballsmartness. Han er en spiller jeg forventer treffer på det relasjonelle ganske fort. Moa setter høye krav til seg selv og har et sterkt ønske om å spille på høyest mulig nivå, sier trener Jørgen Isnes.

Papirene, som binder 27-åringen til KFUM ut 2022-sesongen, ble endelig underskrevet i helga.

- Nå blir det viktig å få Moa inn i måten vi trener på og få han i god nok forfatning til å kjempe om en plass i laget. Han har ikke hatt kontakttrening på lenge, i og med at Skeid ikke har hatt lov til det, sier Isnes.

Første mulighet til å ikle seg den vakre KFUM-drakta for Moa blir i treningskampen mot Lillestrøm til helga. Så blir det eventuelt en gjennomkjøring mot gamleklubben Grorud før den virkelige moroa starter mot Jerv på KFUM Arena 3. juli.

- Vi har noen spillere som er skadeutsatt og derfor er dette en viktig signering. Samtidig sikrer vi oss noen år frem i tid og det er jeg glad for. Moa er som hånd i hanske for KFUM, skryter Isnes.

Og Moa satser på å gå inn å bidra så raskt som mulig:

- Ambisjonene er å hjelpe Kåffa til å etablere seg i OBOS-ligaen, og i år få en best mulig plassering på tabellen. På sikt vil jeg bidra til at klubben kan ta steget til det neste nivået.

Vi ønsker Moa velkommen til Ekeberg, - og håper han får mange gode Kåffa-kamper i sin drakt nummer 27!

NB! Siste nytt angående treningskamper: Det legges også inn en kamp mot Kjelsås 27. juni for at flest mulig spillere skal få kampminutter i beina før ligaåpningen.

0N7A6151
Moa (nr. 6) i duell med Daniel i OBOS-ligaen 2019. Nå blir de to midtbanekamerater på KFUM.

 

Annonse fra Obos-ligaen: