- Et sovende Kåffa-lag

Tung tur til Trondheim! KFUM-gutta duppet av på banen i går og våknet til at flyet ikke gikk fra Værnes. Nå blir det bussen hjem til Ekeberg.

Det ble blåmandag for KFUM-gutta da de tapte 4-1 mot Ranheim i går. Heller ikke dagen i dag fikk luft under vingene.  

For dagens tidligfly fra Værnes ble kansellert, og nå må i stedet Kåffa-gjengen sette seg på en buss som vil trille inn i hovedstaden rundt midnatt.

Ikke optimalt i en uke med tett kampprogram, men Isnes understreker at de ikke lider noen nød.

- Gutta har hatt en knall restitusjonsøkt på hotellet i basseng og styrkerom. De fikk sovet litt lengre i dag og spist en deilig lang frokost. Helt perfekt dagen etter kamp. At vi må busse noen timer må vi leve med, det gjør veldig mange andre lag også og oftere enn oss. Dette skal selvfølgelig ikke ha noe å si, sier KFUM-treneren.

Han er mer irritert over at de ble turister på banen i går enn at de endte opp som dagsturister i Trøndelag i dag.

- Den største skuffelsen i går var at det var et noe sovende Kåffa-lag. I en kamp som er helt jevn i sjansestatistikk og i banespill, taper vi fortjent, men unødvendig mye. Vi får for store avstander på oss i det defensive, samtidig som vi er lite våkne når Ranheim angriper hurtig i lengderetningen. Der har du forskjellen på lagene i går. Ranheim er giftigere i det de gjør, og er mer ordentlig med ball. Vi gjør en del feil med ball og er akkurat ikke gode nok i det meste, sier Isnes.

Nå er fokuset uansett rettet inn mot det som skal skje senere i uka. Og der venter to kule hjemmekamper mot Sogndal. Cupkamp torsdag og ligakamp søndag.

- Det er et tøft kampprogram for alle lag som er involvert i cupen. Sogndal har det samme programmet. Det betyr at vi må være grundig på alt som er mellom disse kampene og gjøre gutta forberedt for å stå flere kamper av gangen. Det er naturlig med noe rotasjon, men kun hvis det er medisinske grunner eller svakere prestasjoner. Vi vil videre i cupen og henge oss på resten av topplagene bak Brann, sier Isnes.

Han håper også alle KFUM-kamerater som er i og rundt Oslo henger seg på fra tribuneplass når det skal spilles om cupavansement og nye OBOS-poeng på Ekeberg denne uka. Kjøp billetter her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: