«Er det en ny Taaje da?»

Et opprykksrace uten sidestykke, et Kåffa-lag med mye krydder og en ny høst med kvalik. Få med deg årets profeti fra Sjefsprofeten!

I fjor varte sesongen så lenge at Sjefsprofeten måtte synge julen inn. Nå har stemmen hvilt noen måneder og etter et lite preludium med cupkamper mot Brann og Viking på Intility, skal det stemmes i for full hals på Ekeberg igjen kommende søndag.

Sammen med et størst mulig profetkor ser sjefsprofet Bosse til tidenes OBOS-sesong, både på banen og tribunen. Etter to sesonger preget av pandemien håper han på en ny vår for Profetene.

Her er årets profeti fra selveste Sjefsprofeten.

- Hvilken plass kommer Kåffa på i årets OBOS-liga?
- I år klinker vi til med en god nummer tre, tenker jeg. Vi viser at vi har et høyt nivå inne, og de to cupkampene vi hadde nå nylig, tror jeg løfter oss mer frem.

- Hvilke lag tror du rykker opp?
- Den er ikke lett. Det blir et race uten sidestykke i år, men jeg tror faktisk de som tar veien opp uten kvalik, vil være Stabæk og Brann.

- Hvem blir årets hit på Kåffa-laget?
- Her er det mye krydder i år altså. Men vi håper jo på en Nije-trio som vil vise sambatakter og mye moro for publikum på Ekeberg. Også Simen Hestnes synes jeg har virket meget spennende i kamper i vinter. Anvendelig og bevegelig i mye av det han gjør.

- Hvem blir årets nykommer?
- Mo har fasinert meg meget, både på banen og i tilstedeværelsen i hallen og akademiet med ungene i klubben. Han har jeg skikkelig trua på for oss. Er det en ny Taaje da?

- Hvilken ny salme blir årets slager fra Profetene?
- Jeg ønsker jo virkelig å dra frem Bibel, Bønn og Kirkekaffe for fullt i 2022. Håper mannskoret kan bli med, sammen de unge og håpefulle, og lage skikkelig trøkk på den.

- Hvor mange mål kommer KFUM til å score i år?
- Altså i år har Isnes fått streng beskjed om å hanke inn mange storscorere, så at vi bikker 60, må da være lov å mene at vi skal klare. Det bør være et ikke alt for hårete mål.

BLI MED I MÅLKLUBBEN!

- Hvilken kamp(er) må KFUM-kamerater virkelig ikke gå glipp av denne sesongen?
- Den som kommer allerede søndag bør folk kjenne sin besøkelsestid til. Byderby, 1.serierunde, søndag kl 15.00. Alt ligger til rette for å kunne lage god stemning på sletta. Og kanskje sola kommer også. Ellers så er det jo mye hverdagskamper som jeg håper kanskje gjør at mange har mulighet, selv om det er mye aktivitet i klubben. Brann hjemme 9.mai kan jo bli en ordentlig «rysare» på sletta, samtidig kommer FFK på besøk i slutten av august. Samtidig så håper jeg at folket kommer i sommerferien litt også, da vi får besøk av Start og Sogndal.

- Hva tror du om vår nye hjemmearena?
- Arenaen i år tror jeg kommer til å gjøre at vi føler det blir mer intimt. Samtidig så har vi nok plass til alle som vil komme på kamp. Og det håper jeg det er mange av. Men at vi får tribuner på begge sider og rammet inn banen enda mer tror jeg er topp, og vil gi en effekt av en stødig og bra hjemmearena. Også kan man nyte kveldsola på den ene langsiden der også under en kamp, og det settes nok pris på for noen.

- Tre gode grunner til å komme på kamp i år?
- God stemning, mye bra fotball, og litt dansing fra trenerteamet for hver seier vi får med over 500 tilskuere på kamp.

- Hva får vi se i år som vi ikke gjorde i fjor?
- Forhåpentligvis flere tilskuere på kamp. Her synes jeg det er lagt godt til rette nå for våre medlemmer, og barn og unge til å komme. Barnas sesongkort bør være et must for våre unge medlemmer.

KJØP SESONGKORT ELLER BILLETTER TIL GRORUD-KAMPEN!

BLI MED PÅ OBOS-TIPSET - VINN PREMIER!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter