- En herlig mentalitet

Stolt Isnes pakket ned tre nye bortepoeng.

STJØRDALS-BLINK-KFUM 1-3 (0-1). Hjemme bra, borte best! Kåffa har fått en solid start på sesongen, ikke minst på bortebane. To seire av to mulige på fremmed gress er ikke annet enn veldig imponerende.

Da får vi leve godt med at det har blitt med to uavgjorte hjemme på Ekeberg, i kamper der vi både hadde fortjent og der vi gjerne skulle hatt full poengpott.

Dagens kamp i Trøndelag ble en nydelig oppfølger av reisen til Jæren i andre ligarunde.

- Blink har en stor sjanse i starten, men jeg synes vi kontrollerer kampen godt og er best i den første omgangen. Vi slipper til veldig lite, derfor er det surt å slippe inn mål i kanskje vår svakeste periode i kampen, i andre omgang. Vi er framme i skoa etter 1-1, og jeg er nok en gang veldig stolt over hvordan vi avslutter disse kampene, sier Jørgen Isnes.

For deg som ikke har sett dagens KFUM-mål, her en kjapp oppsummering:

  • 0-1 – Robin banket straffa hardt og høyt midt i målet etter at Dodou slo en tunnel og ble felt da han trafikkerte inn i boksen.
  • 1-2 – Svindland slo hardt inn fra høyre. Ekkelt bak en forsvarsspiller som uheldig satte læret i eget nett, presset av innbytter Klemetsen Jakobsen.
  • 1-3 – En annen innbytter involvert. På overtid. Nunez dro seg inn i banen og prikket kula nede i hjørnet.

Tre nye poeng, nok en kamp uten tap og pakket ned i bagasjen en ny dose med selvtillit.

- Det er klart dette gir en solid porsjon selvtillit, i tillegg til en herlig mentalitet i kampen ut. Vi leverer en solid lagprestasjon. Det løpes og det duelleres godt, skryter Isnes.

Nå blir det en liten seriepause på grunn av cupfinalehelg. KFUM har lagt inn en treningskamp mot VIF. Regnskapet etter første fire matcher er med klart pluss på bunnlinja.

- To sterke borteseire og to uavgjort hjemme hvor vi burde hatt en seier. Vi er ikke fornøyde med førsteomgangene mot Grorud og Raufoss, ellers står vi kampene godt, og vi har mange kort å spille på, sier Isnes.

Nå er det bare å glede seg til hjemmekampen mot Brann 9. mai. Kjøp billetter!

_P8A2210.jpeg
_P8A2444.jpeg
_P8A2452.jpeg
_P8A2457.jpeg
_P8A2470.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: