Hjemme bra, borte best!

En dramatisk avslutning da KFUM dro i land nok en seier på bortebane. Nunez punkterte matchen på overtid.

STJØRDALS-BLINK-KFUM 1-3 (0-1). Vi reiser ubeseiret til Stjørdal for å spille på solfylte M.U.S. Stadion til årets andre bortekamp.

Første sjanse kommer allerede før minuttet er spilt, når Robin Rasch finner Moussa Njie i boksen med et fint innlegg. Headingen fra sistnevnte ble dessverre litt for svak og keeper har god kontroll på ball.

Så viser hjemmelaget seg frem minuttet senere. Et innlegg treffer en av trøndernes angrepsspillere, han lobber ballen over vår keeper, men Mo Lion Njie er våken og får klarert ballen før den krysser mållinjen.

Ellers kommer vi oss til et par halvsjanser i løpet av det første kvarteret av kampen. Vi slår et par gode innlegg uten at vi klarer å komme oss først på ballen.

De neste fem minuttene spiller vi oss til tider nydelig ut av Stjørdal-Blink sitt press, men de store sjansene uteblir.

Hjemmelaget har stadig mindre ball, og sliter med å skape sjanser på kontringer.

Etter 29 minutter rager Moussa Njie høyest i feltet nok en gang. Innlegget fra Dodou er godt men headingen fra Moussa går en meter utenfor mål.

Ledermål på straffe
10 minutter før pause spiller vi oss til nok en fin mulighet. Mo Lion Njie passerer to motspillere utenfor motstanders felt før han slipper ballen til Dodou. Sistnevnte slår et godt innlegg men det blir klarert av en forsvarspiller.

Så får vi straffespark etter 37 minutter! Dodou slår tunell på en forsvarsspiller før han blir felt innenfor motstanders boks. Robin Rasch går frem for å ta straffen og banker den hardt midt i mål. 0-1!!

Vi går til pause med en vel fortjent ledelse. Trenerteamet sin slagplan ser ut til å fungere godt, og vi har hatt god kontroll på denne kampen.

Endringer i pausen
I pausen byttes kaptein Robin Rasch ut etter en smell, Johannes Nunez kommer inn. Nunez går opp som spiss, mens Remi Svindland flyttes ned på midtbanen sammen med Simen Hestnes. Dodou overtar kapteinsbindet.

Stjørdals-Blink får en bedre start på 2. omgang. Vi legger oss lavere og hjemmelaget skaper to sjanser som vår keeper Jonas Brauti har god kontroll på.

Vi må vente til det 58. minutt før vi skaper vår første store mulighet i 2. omgang. Moussa får ballen etter en kort corner, han slår deretter et fantastisk innlegg mot bakre stolpe. Der dukker Aaron opp men han klarer ikke å styre ballen mellom stengene.

Etter 63 minutter kommer Moa Mahnin inn for Petter "Nosa" Dahl. Remi flyttes opp som spiss, Nunez flyttes ut til høyre, og Moa tar plass sentralt på midtbanen sammen med Simen Hestnes.

Moussa Njie får en stor mulighet etter 65 minutter alene med keeper, men keeper redder mesterlig.

Ti minutter senere er det Moussa som nok en gang kommer til en stor mulighet. Han drar lekent av en av hjemmelagets forsvarspillere før han skyter fra spiss vinkel. Keeper får så vidt slått ballen ut til en corner.

Dramatisk avslutning
Så scorer hjemmelaget etter 78 minutter. Rødahl fra hjemmelaget mottar ball i vår 16`meter, vender av Aaron og setter ballen ned i hjørnet bak Jonas Brauti. 1-1.

Håkon Hoseth erstatter Keivan etter målet.

Thomas Klemetsen Jakobsen byttes inn for Mo Lion Njie. Det blir hans første minutter i OBOS-ligaen for Kåffa. Et meget offensivt bytte det.

2 minutter før slutt tar vi tilbake ledelsen! Remi slår et meget godt innlegg mellom hjemmelagets forsvar og keeper. En av midtstopperne til hjemmelaget er uheldig og sleiver ballen inn i eget mål. 1-2!!!

Så får vi nok en sen scoring! Nunez mottar ballen etter et innkast høyt i banen, drar seg innover i banen og skrur ballen kontrollert ned i lengste hjørne.1-3!

Dermed tar vi med oss tre meget sterke bortepoeng hjem fra Trøndelag. Samtidig kan vi gå inn i en seriepause med fire kamper uten tap. To sterke borteseire, og to x uavgjort på hjemmebane.

Neste gang det skal deles ut OBOS-poeng kommer Brann til Ekeberg. Begge lag med åtte poeng etter fire ligarunder.