En fin mulighet til å ta revansj!

Andre halvdel av OBOS-ligaen sparkes i gang på Ekeberg mandag 25. juli!

Nok en gang er det duket for en viktig kamp i striden om topp-plasseringer i OBOS-ligaen! Ranheim ligger 3 poeng foran oss, noe som betyr at vi kan ta igjen trønderne med en hjemmeseier på mandag. Kampen markerer også starten på andre halvdel av sesongen. 

Jørgen Isnes sine tanker om første halvdel av sesongen kan du lese om her! HALVVEIS GJENNOM OBOS-LIGA SESONGEN 2022

Om mandagens motstander sier vår hovedtrener følgende:

- Ranheim har et aggressivt første press og står godt etter med laget. De er skumle på dødballer og har spillere fremover som er giftige i kombinassjonspill. De er også svært gjennombruddshissige. Hugo Pereira har gjort en bunnsolid jobb og det er ikke tilfeldig at de nå har hatt bedre resultater sammenlignet med i fjor.

Vi møtte de blåkledde for en drøy måned siden på bortebane og tapte den kampen 4-1. 

- I bortekampen slapp vi inn fire mål på fem sjanser i mot. Først og fremst må vi forsvare oss bedre med tette avstander, aggressivitet og årvåkenhet. På flere av målene der oppe var disse punktene ikke eksisterende og da får et godt fotballag som Ranheim lett vei til mål.

Det er kun 3 poeng opp til Stabæk på 2. plass. Mellom oss og Bærumsklubben ligger fire lag, blant dem Ranheim. 

- En kamp mellom to lag som ligger så tett poengmessig betyr selvfølgelig litt ekstra. Det øker forventningene til kamp fra utenforstående og litt for oss selv. Det er slike kamper vi ønsker å spille!

Moa var ikke med i troppen mot Stabæk. I tillegg forlot både Fredrik Dahl og Jørgen Hammer banen med skade.

- Hammer og Moa er usikre, mens resten har ristet av seg smellene/skadene i løpet av uka. I tillegg har vi tilbake Aaron og Hestnes. Det blir et vanskelig laguttak etter gode prestasjoner sist kamp mot Stabæk.

Mandag kl 18 er det avspark! 

Kjøp billetter her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: