- Det er vondt å komme opp hit

Isnes før HamKam.

Ny kamp om tre poeng på KFUM Arena i morgen. Denne gangen er det Rekdal sine menn i HamKam, som skal få prøve seg på krigerne fra Ekeberg. 

KFUM har nå en rekke på hele syv kampen uten tap og kommer rett fra en rykende fersk seier, borte mot Jerv og en storseier hjemme mot Ull/Kisa.

- Jeg forventer at vi skal fortsette den gode hjemmekampen mot Kisa, men så møter vi et annet type lag som har vært i flyt sonen, forteller hovedtrener, Jørgen Isnes og legger til:

- Dette blir en tøffere kamp enn det var mot Kisa!

God motstander
HamKam på sin side startet sesongen på verst mulig måte og lå lenge på bunnen av tabellen. Men den 15. august ble Kjetil Rekdal ansatt som ny trener i klubben, og siden den tid har det sett veldig annerledes ut for gutta fra Hamar.

- De har gjort litt endringer i stallen og truffet på signeringene sine, forteller Isnes. 

Han utdyper at Rekdal har gjort en strålende jobb når det kommer til defensiv organisering og presshøyde. 

Det er ikke bare HamKam som har opplevd gode resultater, for KFUM sin rekke er ikke noe mindre imponerende og Isnes ønsker selvfølgelig å forlenge den:

- Vi må ta med oss mye av det som var bra mot Jerv også. Duellspill, duellkraft og løpskraft, det må være i bunn når vi skal slå HamKam.

Store endringer
Sist lagene møttes ble det 2-2 på Briskeby Stadion etter først 40 dårlige minutter av gjestene, etterfulgt av 60 veldige gode minutter, hvorav Olav Øby scoret to mål. 

Siden den tid har det gått nesten nøyaktig tre måneder og ett overgangsvindu. 

- HamKam har sendt noen spillere ut og fått noen inn igjen som de har truffet veldig bra på. I tillegg har de endret litt på tallkombinasjonene sine, forteller Isnes. 

Han legger til at han og resten av trener teamet derfor ikke ser noe særlig på deres forrige oppgjør, men studerer heller hvordan HamKam har spilt den siste tiden. 

- Også er selvfølgelig hovedfokuset på oss selv, når vi skal spille her på Ekeberg, forteller han. 

Fort-Ekeberg
Isnes har vært klar på fra starten av sesongen at KFUM Arena skal være et fort, som det skal være vanskelig å komme til og få med seg poeng. 

Og med tre strake hjemmeseiere kan man med trygghet si at gutta har tatt tilbake kontrollen på hjemmebane.

- Det er vondt å komme opp hit, og det ønsker vi at det skal være, forteller Isnes og utdyper:

- Vi var nok litt bedre her i fjor, men det kan virke som vi har kommet tilbake i flyten. Og vi er ute etter å forlenge rekka!

Og Kåffa-treneren ser på ingen måte på HamKam som en lett utfordrer, til tross for at de ligger noen poeng bak på tabellen:

- Det er en av de tøffeste kampene vi kan få akkurat nå, i og med at de har sett ut som dem har gjort. Ser man på Reka-tabellen så ligger de nesten helt i toppen etter at han kom inn.

Alle som har et hjerte med de rød, hvite og blå ønsker nå at rekken på syv kamper uten tap skal forlenges, og da gjerne med en seier. Her er Isnes intet unntak:

- Det gjelder å gjenskape det bra fra de foregående kampene, klarer vi det skal vi bli vonde å slå i morgen.

LES OGSÅ:
Stopperkjempen sikret tre poeng
Kåffa-duo på rundens lag
- Takk til alle som bidrar!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter