Alagie søker nye utfordringer

Årets toppscorer blir ikke med videre.

Alagie Sanyang ble hentet fra Moss foran 2020-sesongen. En mann som vil gi oss x-faktor i det offensive spillet annonserte Isnes da han kom til klubben.

Og x-faktor har det blitt, i tillegg til et solid målsnitt (21 mål på 64 kamper) og en person og spiller med masse energi, både på og utenfor banen:
- Begge årene her har han vært en av de med mest målpoeng. I tillegg mister vi en hardtarbeidende og fysisk god spiller, sier trener Isnes, som ikke legger skjul på at han veldig gjerne skulle hatt med seg årets toppscorer inn i 2022-sesongen:

- Alagie hadde tilbud fra oss, men sånn er fotballen. Vi må respektere de valgene som spillere tar. Vi ønsker selvfølgelig Alagie lykke til videre uansett hvor han havner.

Selv ser Alagie tilbake på to gode år som del av KFUM-familien, der han i tillegg til å være en markant spiller også har blitt en helt på klubbens fotballakademi. Blant høydepunktene i KFUM-karrieren trekker 25-åringen naturlig nok fram kvalikkampene, i tillegg til cuptriumfen mot Kristiansund.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i KFUM, spesielt det siste året med en fantastisk sesong. I KFUM har jeg utviklet meg til å bli en mye bedre spiller, og dette tar jeg med meg videre. Jeg mener det er på tide å søke nye utfordringer, men jeg kommer aldri til å glemme de to fantastiske årene, og ønsker med dette å takke alle trenere, medspillere og hele klubben for min tid i KFUM, sier Alagie.

Takk for innsatsen, scoringene og det smittende humøret, Alagie!

20210507-TB-1155_ny.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: