Aaron med ny Kåffa-kontrakt

Stopperkometen knytter seg til KFUM ut 2024.

Aaron Kiil Olsen kom til KFUM fra Bærum SK før 2021-sesongen. I løpet av fjoråret ble han en sentral spiller på a-laget vårt, og i starten av denne sesongen har 21-åringen fortsatt å markere seg med solid stopperspill.

Aaron hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2023, men han har allerede nå forlenget avtalen til ut 2024. Det er både spiller og klubb svært tilfredse med.

- Jeg valgte å forlenge med KFUM fordi det er en klubb med ambisjoner om spill på høyere nivå. Og det har vi allerede vist at vi er kapable til innledningsvis i sesongen. Vi har også blitt en herlig gjeng, ikke bare spillergruppa og støtteapparatet, men hele klubben, sier Aaron.

Isnes gleder seg over utviklingen til den unge og ambisiøse stopperen.

- Aaron har fått nødvendig erfaring den tida han har vært hos oss. Han hadde ikke mye PostNord-liga-erfaring heller før han kom. Derfor er det veldig gledelig å se hvilken utvikling han har hatt. Med hans fart og fysiske egenskaper er han en viktig brikke i vårt mannskap. Vi tror det er lurt av Aaron å bli med videre slik at han får utviklet flere faser av spillet, sier KFUM-treneren.

Jeg mener at vi som lag skal kjempe om direkte opprykk i år.

— Aaron
Aaron-signaturen bekrefter også at det er en spillergruppe med ambisjoner som snart tar opp igjen OBOS-spill etter en kort ferie. Nylig forlenget både Tore (ut 2024) og Flekka (ut 2023) sine avtaler også.

- Jeg mener at vi som lag skal kjempe om direkte opprykk i år. Vi har vist igjennom sesongstarten at vi henger bra med mot alle lag, så nå gjelder det bare å få finpusset litt både offensivt og defensivt før vi virkelig tar opp kampen om opprykket, sier en offensiv Aaron.

Søndag spiller KFUM treningskamp mot Odd i Skien.

20210507-TB-1537.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: