Flekka forlenger med Kåffa

- Jeg forlenger med KFUM fordi jeg elsker klubben, sier sørlendingen.

Enda en gla' nyhet ved inngangen til en ny sesong: «Flekka» forlenger med KFUM. Han hadde opprinnelig en kontrakt ut 2022, men denne er nå forlenget til ut 2023.

- Jeg forlenger med KFUM fordi jeg elsker klubben, og synes det er mye spennende på gang. Det blir en veldig tøff sesong, og jeg ønsker å bidra mer enn det jeg tidligere har gjort, sier en offensiv sørlending. 

Fredrik Kristensen «Flekka» Dahl kom til KFUM fra Fram før 2020-sesongen. Etter to sesonger tikker han mot 50 kamper for Kåffa, og har etter hvert blitt en svært viktig brikke i Isnes' OBOS-prosjekt.

Det var derfor en svært fornøyd trener som så blekket tørke ut da Flekka satte signaturen på en ny avtale. 

- For oss blir Flekka en signalspiller. En spiller som velger å sette penn på papiret for å forlenge, viser at han har det bra og stoler på omgivelsene med tanke på egen utvikling og klubbens utvikling, sier Isnes.

Dahl har god tro på en god sesong både på lagets og egne vegne.

- Vi ser veldig solide ut og har konkurranse overalt. Dette bidrar til en bedre treningshverdag og utvikling. Nå har jeg også endelig fått god kontroll på kroppen og musklene, så nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier 23-åringen.

Isnes mener Flekka har vært en av våre beste menn det siste halvåret. I en ny posisjon får han vist fram sine styrker 1v1, med en meget god venstrefot og ro med ballen i beina.

- I tillegg har Flekka våknet litt og tatt enda mer plass både i garderobe og på banen. En klasse resignering for oss. Det er helt naturlig at klubber over oss ser på han, men allikevel signerer han. Vi håper og tror flere spillere vi ta etter han, når tilbudene først er der. Da vil ikke vi stå i veien, sier Isnes.

KJØP BILLETTER TIL SØNDAGENS SERIEÅPNING!

Annonse fra Obos-ligaen: