- Vi er bare så vidt i gang

Norway Cup-gruppespillene er unnagjort i ungdomsklassene, men heldigvis har vi fortsatt masse god Kåffa-fotball å glede oss til i dagene som kommer.

Selvsagt skulle vi helst vært uten tre års pandemi-ventetid, men innledningen på årets Norway Cup har vist at den som venter på noe godt virkelig ikke venter forgjeves.

På sletta denne uka trenger du ikke lete lenge med blikket for å finne et Kåffa-lag i aksjon, engasjerte spillere og støttende profeter. Og slik forsvinner disse dagene fortere enn vi aner: scorede mål, innslupne mål, en tunnel her, en litt for sen takling der, noen seiere, noen tap, mye glede og litt skuffelse, men først og fremst minner for livet som spiller, supporter, forelder, årgang og klubb.

- Det er fantastisk å se så mye glede og god Kåffa-ball på sletta. Dette har vi virkelig ventet på, og det beste er at vi bare så vidt er i gang, rekker sjefsprofet Bosse akkurat å lire av seg i fartinga mellom kamper på sletta.
 

Sjefsprofet Bosse og noen av de mange unge og lovende i klubben. Begge foto: Julie Fehn Eikeseth.
Sjefsprofet Bosse og noen av de mange unge og lovende i klubben. Begge foto: Julie Fehn Eikeseth.


Nå skriver vi tirsdag kveld, og gruppespillene er ferdigspilt for ungdomslagene våre. Til nå er det spilt 131 kamper med Kåffa-lag involvert. Vi kan med stolthet slå oss litt på brystet over at vi, som seg tross alt hør og bør, har scoret flere mål enn vi har sluppet inn.

Ifølge Norway Cups egne nettsider har nettsus utløst jubel fra ivrige Kåffa-supportere 363 ganger, mens en Kåffa-keeper har plukket ballen ut av eget nett ved 246 anledninger. Det har gitt 67 seire, 15 uavgjorte og 49 tap for de vakreste rød-hvite draktene på sletta.

Onsdag starter sluttspillet, og vi kan se fram til å følge 12 KFUM-lag i A-sluttspill og 12 lag i B-sluttspill. De første lagene ut er KFUM Oslo Lilla i G13-klassen og 7er-laget i G16-klassen. De spiller hhv. 1/32-delsfinale i A-sluttspillet og 1/16-delsfinale i B-sluttspillet klokka 08.00 på Valle Hovin.

Første sluttspillskamp på Ekeberg er KFUM 2 i G19-klassen, som spiller 1/32-delsfinale i A-sluttspillet på bane 32 klokka 09.00. Derfra går det slag i slag dagen, og uka, i gjennom.

KLIKK HER FOR Å SE SAMLET KAMPOPPSETT FOR ALLE KFUM-LAG I NORWAY CUP.

I tillegg til sluttspillet i ungdomsklassene, fortsetter ballen å rulle for 11- og 12-åringene, mens de yngste - årgangene fra 10 år og nedover - spiller sine kamper fredag og lørdag. Med andre ord har Bosse helt rett; vi er så vidt i gang, og det er haugevis av kamper i vente for oss med et dunkende Kåffa-hjerte.

Vi ses på sletta!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter