Ukas 11'er

Alle vinner når en leder blir bedre! Denne gjengen har gjennomført Grasrottreneren - delkurs 1, og blitt litt klokere i sin trenergjerning. Det vil Kåffas barn og unge få mye glede av!

11 trenere, innad i klubben, gjennomførte i helgen Grasrottrener - delkurs 1. Kursleder Kristian Rem og praksisveileder Erik Jonvik ledet flokken gjennom teori og praksis og det var en fornøyd 11'er som trosset 1-metersregelen i et par sekunder for å forevige minnene fra lørdagens praksissamling. Hovedvekten av trenerne har egne barn i 6-7års alderen og har engasjert seg i de yngre årgangene, men på kurset kunne du også møte på stabsansatte og juniortrenere. Å møtes på kryss og tvers av årgangene er en stor styrke og bygger KFUM-Kameratene som klubb.

Kursdeltager, Elisabeth Lensberg (ikke med på bildet), meldte seg på kurset for å lære mer om sin rolle som trener og hva som som forventes som trener i barnefotballen. Hun forteller:


Det at Kåffa arrangerer interne trenerkurs gjør at vi får en felles forståelse for rollen, kan dele kunnskap og blir enda mer motivert for trenerrollen i barnefotballen.

Fra kurset tar hun med seg tips og tilbakemeldinger fra praksisøvelsene og det store målet om å skape trivsel og mestring blant barn og unge.

På kurset deltok også Jørgen Lauvré, trener for 2013 årgangen. Han meldte seg på for å utvikle seg til en bedre trener. Og synstes det var fint å kunne delta på et eget Kåffa-kurs:

At vi blir kjent med og får tips fra trenere på tvers av årganger - hever nivået på trenerne i vår egen årgang.

Jørgen tar med seg behovet for mer variasjon og kreativitet i øvelsene som kjøres på trening. Og setter to streker under: Forklar mindre, og vis mer! 

For gjennomføring av kurset sender vi en stor takk til Jenter 2010, Gutter 2011 og Gutter 2008 som stilte med spillere til praksisøkta. VI håper dere hadde en god dag på feltet!

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: