Tok Ö-bollen med storm

Bokstavelig talt. Kåffas superjenter 2013 la Öckerö flatt med storspill, på tross av sidelengs regn og hagl på størrelse med en skoknott.

Superjentenes første opptreden i den svenske skjærgården blir neppe glemt av verken vertskap, motstandere eller jentene selv. Gjengen på 45 jenter leker nemlig ikke utenlandstur når de først skal avgårde. En buss og en heldig bussjåfør var leid inn for å kjøre gjengen til Öckerö, men selvsagt ikke uten en stopp på Liseberg.

Et karusellmaraton senere gikk bussen videre til Ö-bollen og innlosjering på Filadelfia (hei, Kåffa!). Og ikke før første trening var i gang, åpnet himmelen seg for en forsmak på helgen – et regnvær ikke ulikt «Hans» fra sommeren 2023. Heldigvis av det kortvarige slaget.

Men. Litt uvær stopper ikke «kåffajente hei», frekke finter og kombinasjonsspill av rang. Og aller viktigst: Jentene viste seg som gode og respektfulle motstandere, og ikke minst ble cupen akkurat det samlingspunktet vi hadde håpet på.

Hvor jentene spiste kilovis med svenskegodis, hoppet på luftmadrassene, flettet håret på hverandre, spilte kort, sprengte høyttalerne med Taylor Swift og heiet på sine lagvenninner både på og utenfor banen. Superjentene storspilte seg for øvrig også gjennom cupen og senket det meste av motstand (ikke at vi teller mål), og imponerte med det særlig de rundt femti foreldrene som reiste med laget.

Så mulig uværet herjet, men jentene herjet mer.

Stor takk også til vår sponsor på turen, Kiwi Slemdal, som sørget for at vi ikke hadde en sulten superjente i sikte gjennom hele turen.

Mvh KFUM J2013 - som absolutt anbefaler denne opplevelsen til neste år for andre kåffaårganger, både gutter og jenter!

Bilde 1: Humøret på topp etter første kamp i plaskregn på Ö-bollen.

Bilde 2: Kampforberedelser med to av mange supertrenere som var med på turen.

Bilde 3: Samling i vårt «mansion» på Öckerö.

Bilde 4: Jentene lærte å takke for kampen på svenskemåten – ved å stille seg opp og takke motstanderne etter kamp.

Bilde 5: Hvor mange superjenter får man inn i et minitelt?

Bilde 6: Før kamp-praten inne – hvor jentene også fikk ristet løs i hoppeslottet.  

Bilde 7: Stor stas med Liseberg før cup!

Bilde 8: Et sjeldent glimt av sol, men et ikke-sjeldent smilende Kåffa-lag.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter