"Timber!"

Fem ufaglærte står rundt sjefshogger Mosand og spør om vi skal hente tau. Furua nedenfor toalettene og ovenfor hyttene kan fort lande på det ene eller det andre bygget. For det utrente øyet ser det slik ut, men hvem tørr å stille seg opp mot sjefshoggeren? Verdiarbeideren sender en liten bønn oppover mens det ropes "Timber" og treet velter ned... Nøyaktig der hvor Mosand sa det ville lande. Fortsatt like rolig som skjæra på tunet.

En dugnadsgjeng på seks fikk sist helg startet arbeidet med å rydde Lunde leirsted for overflødige trær og busker. Fokuset i dugnaden var "Timber", og sjefshogger Ole Kristian Mosand viste sine ferdigheter innen hokst for de mer ufaglærte. En spesiell takk til nevnte Mosand for at Lundefolket igjen kan se sola speile seg i Oslofjorden. Med i dugnadslaget var også Terje Andersen, Erik Jonvik, Gael Rivera, Jon Morten Mosand og Johan Valen-Sendstad.

Det kommer sikkert flere muligheter hvis det er flere som kunne tenke seg å gå løs på overflødig skau på vårt kjære leirsted, i Son. 

Annonse fra Obos-ligaen: