Stor fotballglede i G 2014!

Vi har oppfordret klubbens årganger til å fortelle den store Kåffa-familien hva som rører seg på grasrota. G 2014 forteller om stor fotballglede!

G2014 består av 70 stk fotballglade 7/8-åringer. En gjeng unge fotballspillere hvor starten av fotballivet har vært preget av kohorter, avstands- og antallbegrensninger og avlyste arrangementer. Derfor er gleden stor over at 2022 ser ut til å bli en super og fullverdig sesong!

På søndag spilte vi treningskamper mot Nordstrand - for første gang ordentlige kamper med 5'er, "store" mål, innkast, corner, keeper og pressfri sone! Om 2 uker kjører vi en ny runde med treningskamper, da mot Oppsal. I starten av april skal vi være med på DNB Cup i Valhall. Vi skal nok rekke å få på plass de siste justeringene og få plottet inn toppformen før serien sparkes i gang i april! Vi stiller med hele 9 lag i serien og ser frem til å farte stor-oslo rundt på kryss og tvers og møte lag som MS, Ljan, Holmlia, Rustad Abildsø, Lambertseter, Nordstrand, Oppsal, Bøler,  Klemetsrud, Hauketo, Lindeberg, Grei, Skeid, Årvoll, Romsås, Oppegård, Langhus, Siggerud, Kolbotn, Nordby, Ski, Kråkstad (puh!)!

Kåffagutt hei,
Kåffagutt hei,
Kåffagutt hei, hei, hei!

Annonse fra Obos-ligaen: