...Sletta den er rød og hvit...

Vi inviterer til Kåffa-fest på Sletta denne uka.

Så er det endelig duket for verdens største fotballfest på hjemmebane igjen. Etter to års pandemipause skal Norway Cup-ballen rulle på Ekebergsletta igjen.

106 Kåffa-lag skal i aksjon, med stort og mye smått. Her blir det målgaranti og helt sikkert jubelscener mange KFUM-seire, men også bitre nederlag og tårer. Det er Norway Cup slik det skal være.

For KFUM er Norway Cup mer enn en turnering. Det er også en viktig uke for å bygge fellesskap i lag og årganger, men ikke minst på tvers av årganger og generasjoner. 

LES OGSÅ:
Vurdering av ungdomslagene

I år legges til til rette for egen KåffaKafé i vår nye klubbstue, fra kl.10 til kl. 17 hver dag. Kl. 12 avvikles det lederlunsj her.

Vi har en utegående videoreporter som vil lage stemningsrapporter fra Sletta som vil bli publisert på klubbens Facebook-side og/eller vår egen Instagram.

Profetene har også stått opp fra sin NC-dvale og vil ha deg med på å lage fest både på og utenfor banen. Fram med Kåffa-effekter og bli med i supporterkoret. De vil også dele nyttig og unyttig informasjon via sine sosiale medie-flater.

Sider å følge på sosiale medier, Facebook og Instagram:
@kfumkameratene
@profetene

I tillegg har mange av ungdomslagene egne Instagram-kontoer. For øvrig vises det til Norway Cup-appen for å orientere deg i kampprogram og resultater.

A-lagsspillere har også lovet at de skal se innom KFUM-kamper. På mandag kan du stikke innom Kiwi-teltet på Sletta for en prat med dem. 

Innimellom all NC-moroa er det verdt å minne om OBOS-ligakamp borte mot Grorud søndag og hjemmekamp mot Åsane torsdag på KFUM Arena. Her håper vi på mye Kåffa-folk på tribunen. Til begge kamper er det bedt om påmelding via årgangene.

Annonse fra Obos-ligaen: