Sawubona på match!

Tirsdag kveld satt 160 tilskuere ringside for å bivåne en spillergruppe og et støtteapparat som det oser respekt av. Damelaget fikk igjen skinne etter 687 dager uten kamp! 8-0, "fer'i snakka!"

Eller... litt mer får man si når et lag har trent så målrettet uten å kunne utfolde seg i match, slik damelaget har gjort de siste to årene. Det å skulle holde motivasjonen oppe i en slik tid er imponerende. Takk til Simen, støtteapparatet og spillerne som kom seg igjennom ørkenen og inn i det lovede land tirsdag kveld. Ekeberg kunstgress ble til en oase for fotball!

Og takk for at dere gjorde stadion til en etterlengtet samlingsarena for Kåffafolk; som både har savnet en underholdende fotballkamp og en god prat. Denne kampen ga klubbens verdiaksjon, Sawubona, en oppvåkning etter det som må kalles en stille vår. Zulu-begrepet som betyr "jeg ser deg" minner oss om det sterke behovet vi har for å bli sett, slik vi er. Og samtidig utfordrer det oss til å forstå den andres verden; dens behov, ønsker, frykter, sorger og fremtidshåp. 

Vi kan bare ane hva to års kampstopp har gjort med dere som spillere og som lag, men en ting er sikkert: Som klubb skal vi støtte dere videre inn i denne høsten, slik at dere kan nå deres drømmer og målsetninger med ballen.

Sawubona!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: