Samarbeidsavtale med Holmlia

Holmlia-gutter gleder oss på a-laget. Nå gleder vi oss over et nytt samarbeid med Holmlia Sportsklubb.

KFUM-kameratene har over tid hatt en god dialog med Holmlia, og har som kjent et lag i Eliteserien der flere av gutta har sin bakgrunn fra Holmlia.

Nå har klubbene inngått et samarbeid som vi både håper og tror vil være nyttig for begge klubber.

- Vi er veldig glad over å spille på lag med Holmlia inn i framtiden. Hensikten med et formelt klubbsamarbeid er å sikre god videreutvikling av aktiviteten for spillere og trenere i Holmlia SK og KFUM-kameratene.

Samarbeidet legger til rette for felles aktivitet på trening, i kamper, og i andre samlinger både på Ekeberg og på Holmlia, sier utviklingssjef Mathias Solstad.

Han har god tro på at denne nye avtalen vil styrke et allerede godt samarbeid.

- Vi ønsker å tilrettelegge for at flere gutter og jenter i HSK og Kåffa spiller lengre, at det skapes gode fotballopplevelser og at de fremste spillerne blir del av et godt utviklingsmiljø over tid, sier Solstad.

Holmlia Fotball er svært tilfredse med å ha inngått denne samarbeidsavtalen, ifølge sportslig leder Knut Rød.

- Dette vil gi oss tilgang til og tilførsel av kompetanse med faste treffpunkter som regelmessige trenerforum her på Holmlia hvor ressurser fra KFUM bidrar. Vi vil oppnå en bedre styring av spillerutvikling for våre mest ivrige og lovende spillere hvor de tilbys hospiteringsordninger med KFUM, mens de samtidig kan fortsette å spille for Holmlia. For de av våre som holder nasjonalt nivå i siste del av tenårene kan da KFUM være et naturlig steg videre, avslutter Rød.

IMG_3368.jpg
Representanter fra KFUM og Holmlia gleder seg over et forsterket samarbeid framover.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter