G17

Rekordstor junioravdeling på guttesiden

Junioravdelingen består i år av hele 130 aktive spillere som er delt i 5 treningsgrupper. Det er aktivitet på feltet alle dagene i uken. Ellen Skaarnæs har tatt over stafettpinnen som hovedlagleder etter Pål Eriksen som nå er fullt opptatt med å planlegge ny stadion. Med seg har hun Hanne Broen som styrer økonomien. I tillegg er det mange foreldre som bidrar rundt lagene som kampverter, fruktfiksere, billettselgere, sjåfører og annet. Vi har påmeldt fem 11´er lag i seriespill, og mange av gutta bidrar i Profetene ved siden av egen aktivitet.

U21-Norsk-Tippingligaen

Vegard Lund Nes og Eirik Heltne styrer det som tidligere har vært omtalt som Junior 1, men som i år er døpt om til U21. Laget spiller på nivå 4 i norsk fotball i Norsk-Tippingligaen og har startet serien meget bra med to seiere, en uavgjort og et tap. Første kamp ble vanskelig mot det som nå er serieleder Bærum, deretter tok vi en sterk hjemmeseier 5-1 mot Oppsal, klarte 2-2 borte mot et meget bra Ullern-lag og slo Skeid 2 enkelt 3-0 på den nye arenaen denne uken. Treningsgruppen består i hovedsak av spillere fra årgangene 03-06, mens 07-årgangen er representert av Kristian Marhaug og Edvard Slinde som begge har vært i Kåffa siden de var 4 år. I serien får vi også noe påfyll fra spillere som er i A-lagsstallen.

U17-Nasjonal

Gatelagsgeneral Alexander Aurdahl er hovedtrener og sjef for 07/08-gjengen som spiller U-17 Nasjonal. Med seg har han Kristofer Wallmo og Kjersti Skog-Hauge som fikser alle praktiske ting. Vi startet serien med en fin hjemmeseier mot Start. Kamp nummer to mot Strømsgodset spilte guttene en god kamp, men kampen endte dessverre kun med sjansebonanza og tap 1-0. Nå står Fredrikstad, Bodø/Glimt, Kongsvinger mfl for tur. Alle 07'erne går toppidrett på videregående, mens 08'erne har planen klar for høsten. Vi er så heldige å ha med Steve Smith som er keepertrener på mange av våre økter, og får nyte godt av at det har blitt et meget godt keeperfellesskap som hever kvaliteten på feltet generelt.

 G19- Interkrets

G19 – Interkrets kom ENDELIG i gang med serien denne uken og sikret en knallsterk borteseier mot Nordstrand i seriestarten. Denne uken kommer Skeid til KFUM Arena, ta turen på torsdag kveld om du kan! Ayoub Miri og Fredrik Sperre styrer skuta og sammen lager de er meget godt tilbud til 30 ivrige gutter som har 3 fellesøkter i uka + kamp. Også her går de fleste på toppidrett og flere tilbringer antakelig mer tid sammen gutter på laget/i klassen enn familien. Vi skal spille Norway cup i juniorklassen og har tro på en bra plassering i år!

G19-1 divisjon

G19-1 divisjon spiller som navnet tilsier i 1. divisjon og er et nytt tilbud i år. Vi er veldig glade for å ha fått på plass et breddetilbud for spillere som fortsatt ønsker å spille mye fotball og trene flere ganger i uken. Laget startet i likhet med U21 serien mot et av det antatt beste lagene og tapte 5-1. Deretter gikk det bedre med et knepent 2-1 tap mot Frigg og en sterk 5-4 seier mot Christiania BK denne uken. Laget ledes av Kjell Sverre Hansen Wold, som kanskje er noe overkvalifisert, men som heldigvis har en sønn i Kåffa som er glad i å spille fotball, så vi håper han holder på noen sesonger til. Med seg har han Rune Fjeldheim som både bidrar på feltet og ordner det praktiske. Vi skal også delta i Norway cup og gleder oss!

G19-3 divisjon

G19 – 3 divisjon er et tilbud til de som vil spille fotball, men trene litt mindre og ha tid til andre ting. Vi har fått på plass Marius Bjønnes, som er lærer på Ekeberg skole, som hovedtrener og er veldig fornøyd med det. Han får god hjelp av Knut/Marianne Hjelmeland til å ordne praktiske ting. Vi har hatt en god sesongstart med seier 3-0 mot Bøler, 3-2 mot Hauketo og et knepent tap 4-3 mot Vålerenga. Det er alltid godt humør og god stemning på feltet.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter