Prisdryss på klubbsamling

Mange trenere og ledere fikk fortjent hyllest da "Årets priser" for både 2021 og 2022 ble delt ut på KFUMs klubbsamling.

Torsdag var klubbstua rigget for fest da rundt 100 Kåffa-hoder, her i blant ansatte, trenere, ledere, foreldre og spillere, hadde samlet seg til årets klubbsamling.

Et høydepunkt for kvelden var utdelingen av "Årets priser" - en årlig tradisjon som strekker seg tilbake til 1997, hvor man hedrer enkeltpersoner og lag for innsatsen den eller de legger ned i klubben. Fjorårets prisutdeling ble avlyst pga. koronatiltak, og dermed ble det i år delt ut priser både for 2021 og 2022.

Årets priser 2022
Blant mange sterke kandidater var det disse som fikk utmerkelsene for 2022:

Årets lag: Menn junior. Har over tid etablert en solid, god treningskultur, som vi ser gir resultater i kamp. En årgang med utrolig mange spillere som leverer resultater i alle divisjoner. Kronet sesongen med opprykk til Interkrets A, og leverte en stor del av spillerne som sørget for opprykk til Norsk Tipping-ligaen for KFUMs rekruttlag.

Årets trener: Halvor Byfuglien (J07). Har lagt ned enormt med innsats for klubben og J07 i mange år. Faglig dyktig, lagbygger og stor arbeidskapasitet. Med et godt team rundt seg har Halvor tilrettelagt for sportslig utvikling på alle nivåer, og bidratt til at nærmere 40  07-jenter fortsatt spiller fotball i klubben!

Årets hovedlagleder: Jorunn Tengesdal (A-lag Kvinner). Et positivt og vinnende vesen, som med stor energi sørger for alt fra innhold på sosiale medier til at utstyret er i orden for klubbens A-lag Kvinner.Bruker utallige timer for å sørge for å gjøre hverdagen så god som mulig for både spillere og trenere.

Årets unge leder: Bo Julsrud Kristiansen. Aktiv som spiller i klubben hele livet, og har de siste årene tatt stegene inn som leder på Lunde, i Yes-arbeidet og som ansatt på Akademiet. I alle rollene setter han barna og ungommen først, og sørger for at de skal være sett og ha det bra. Tar alle utfordringer på strak arm!

Årets hederspris: Ayoub Miri/Fredrik Sparre og Kjersti Skog-Hauge/Lars Terje Pedersen. Ayoub og Fredrik får prisen for sitt engasjement som trenere i klubbens junioravdeling. De legger ned utallige timer for å skape en god arena for de nest beste - både de som har gitt opp proffdrømmen, men også for de som fortsatt brenner for den. Alltid blide, støttende og med omsorg langt utover hva man kan forvente.

Ekteparet Skog-Hauge/Pedersen har satt sitt preg på klubben over mange år, både som trenere og ledere. Har fulgt alle sine barn i klubben, og få kan vel telle så langt som til antall timer ekteparet har brukt på trening, kamp, dugnad, foreldremøter, leir, sosiale sammenkomster og mer til. Begge er utrolige ressurser for klubben, og har utgjort en stor forskjell for mange barn opp gjennom årene!

Årets priser 2021
Disse fikk fortjent hyllest for innsatsen i 2021:

Årets lag: J07. Markerte seg med solid samhold og lite frafall i en tid hvor dette var en stor utfordring. I tillegg til stor bredde, leverer laget spillere på både kretslag- og landslagsnivå, og vant det som kunne vinnes i 2021 - i tillegg til å kvalifisere seg til regionalt seriespill i 2022.

Årets trener: Simen Føyen (A-lag Kvinner). Har gått gradene som trener i klubben, og vært uvurderlig i utviklingen for A-lag Kvinner. Ubeseiret i 2021-sesongen, noe som resulterte i opprykk til 2. divisjon. Faglig dyktig, grundig og forbilledlig evne til å se hele mennesket i dem han trener!

Årets hovedlagleder: Caroline Sesvold Tørring (J2010). En unik evne til å samle spillere og foreldre til innsats både på og utenfor banen. Har vært en viktig brikke i å sørge for stabil drift for J2010, og la ned en imponerende innsats for å bevare oppslutningen og aktivitetsnivået gjennom koronatiden.

Årets unge leder: Ole Songe. Bidro gjennom 2021 på mange arenaer og er alltid til å stole på. Har holdninger og verdier som gjør ham til et godt Kåffa-forbilde, og er inspirerende når han leder barn både på Lunde leir, i Yes-arbeidet og på akademi- eller klubbtreninger.

Årets hederspris: Peter Moqvist. En sosial svenske, som med sitt gode humør og engasjement ofte sprer om seg med glede og latter. Er fast inventar i riggeteam rundt A-lagskampene og legger sin sjel i å skape gode og trygge rammer for arrangementene. Det finnes knapt "nei" i hans vokabular, og er av typen som ofte er den første som kommer og den siste som går hjem.

Annonse fra Obos-ligaen: