Opplev landets beste 15-åringer på Ekeberg

KFUMs G15-lag skal i helgen måle krefter med flere av de beste i landet.

Det er flere grunner enn A-lagets kamp mot Stjørdals-Blink til å komme seg til Ekeberg i helgen. 12 G15-lag fra hele landet inntar nemlig Ekeberg når KFUM Oslo sammen med Norsk Toppfotball (NTF) arrangerer NTF Elitetiltak for gutter født i 2006. Det blir kamper gjennom hele helgen, med første kamp lørdag klokken 10.00.

Se kampoppsett nederst i saken.  

Utviklingsleder i KFUM Oslo, Carl-Erik Torp, er ansvarlig for tiltaket. Han ser fram mot en helg med mye god fotball på Ekeberg.

- Vi gleder oss over å kunne invitere noen av landets beste G15-lag til Ekeberg, og ser fram til å måle krefter med gode lag fra rundt omkring i landet, sier Carl-Erik.

Lagene er delt inn i grupper på tre og tre lag. KFUM møter Odd og Sogndal i de innledende kampene lørdag. Alle kampene spilles på de to kunstgressbanene på Ekeberg, med et opphold av kamper på KFUM Arena når A-laget møter Stjørdals-Blink lørdag klokken 15.

Foruten lagene i KFUMs gruppe, møtes Vålerenga, HamKam og Rosenborg i gruppe A, LSK, Mjøndalen og Skeid i gruppe B og Grorud, Ull/Kisa og Aalesund i gruppe D.

Komplett kampoppsett ser slik ut:

Kampoppsett.JPG

 

Annonse fra Obos-ligaen: