Nye fjes i administrasjonen

Nytt år, nye muligheter og nye ansikter og konstellasjoner i Kåffa-administrasjonen.

Et nytt år er over oss, og fra januar av betyr det også enkelte endringer i klubbadministrasjonen. 

Jon Terje Kristiansen har jobbet på Akademiet i lengre tid, men er nå ansatt i en 100 %-stilling som sportslig leder for Akademiet. Vi er veldig glad for å ha med oss Jon Terje på fulltid!

Marius Jacobsen hadde rollen som sportslig ansvarlig på Akademiet tidligere, men han har nå tatt over ansvaret som ungguttansvarlig (Gutter 8 - 12 år). Han skal også jobbe med å utvikle turneringer og arrangementer i klubben, i tillegg til å fortsette som hovedtrener for Menn junior.

Steve Smith har vært hos oss tidligere, og er nå tilbake etter et opphold som keepertrener i Vålerenga. Han skal trene klubbens G08-lag, jobbe på akademiet og være keepertrener i ungdomsavdeling. Det er veldig stas å ha Steve tilbake på laget, og gledelig å igjen kunne ha en keeperressurs tilgjengelig.

Mathias Solstad jobbet i 2021 i en deltidsstilling som klubbtrener og ungguttansvarlig, men er nå ansatt i full stilling som utviklingssjef. En kompetent herremann, som også er igang med Akademiklassifisering i regi av Norsk Toppfotball. På grunn av gradert foreldrepermisjon, jobber Mathias tirsdager og torsdager i vårsemesteret. Carl Erik Torp har permisjon fra stillingen som utviklingsleder i 2022.

Daniel Fredheim Holm har hatt ansvar for å fordele treningstidene i klubben, men dette ansvaret ligger nå under Frederick Eliassen.

Se oppdatert ansattoversikt her!

Annonse fra Obos-ligaen: