Når vi vender tilbake igjen...

Et siste HEIAROP TIL HJEMMEBANEN ved styreleder Per Øyvind Olsen.

Da Norge stengte ned midt i mars, ble også fotballen satt i offside. KFUM-kamerater måtte heie på hverandre fra den private hjemmebanen. I den anledning lanserte vi spalten #HEIAROPTILHJEMMEBANEN.

De siste ukene har vi med ujevne mellomrom servert innsidepasninger fra personer i og rundt klubben til ettertanke og oppmuntring koronaens tid. Nå er landet, fotballen og KFUM-livet til en viss grad i ferd med å normalisere seg, og vi runder av spalten med et heiarop fra styreleder Per Øyvind Olsen. Tusen takk til alle som har bidratt - og alle som har heid med i denne rare perioden.

----

HEIAROP FRA PER ØYVIND OLSEN:

Forventningsfulle har store og små den siste tiden beveget seg ut fra sin private hjemmebane, og bort til vår felles Arena. Så deilig å komme litt i gang igjen med fotball!!

Vi kan kjenne på at det er ikke bare selve fotballspillet vi har savnet, men kanskje like mye alt det som er rundt. Vi kan kjenne på gleden over fellesskapet, vennskapet, det å få treffe noen andre, bidra med noe, se noen andre og selv bli sett. Vi kan kjenne på betydningen av å høre til i en «klubb for livet», og at vi har savnet hverandre her.

<em>Per Øyvind Olsen overrekker pris til Stian Sortevik i forbindelse med Odd-kampen i fjor. Nå håper vi snart å møtes igjen til kamp på KFUM Arena. Foto: Guttorm Lende</em>
Per Øyvind Olsen overrekker pris til Stian Sortevik i forbindelse med Odd-kampen i fjor. Nå håper vi snart å møtes igjen til kamp på KFUM Arena. Foto: Guttorm Lende

Når vi møter hverandre igjen så er det laget noen nye regler som ikke var der fra før. Holde 1 meters avstand og ikke håndhilse på hverandre er to av dem. Det skal vi klare, selv om de føles litt kunstige i et fellesskap. De må alle i Norge følge. Kanskje skulle føye til noen egne selv også? 

Når vi vender tilbake igjen - og ikke kan håndhilse - skulle vi rett og slett være flinke til å si: «Glad for å se deg!» Ikke nødvendigvis en regel, men en liten oppfordring. Det betyr noe at noen sier at jeg er velkommen, og at jeg kan bringe litt glede med bare å komme. En bekreftelse på at jeg hører til, og at det holder i massevis at jeg er meg (slik jeg nå en gang er).

På vegne av styret i KFUM-kameratene har jeg lyst til å takke alle medlemmer og støttespillere for stor tålmodighet, forståelse, raushet og oppmuntringer i forhold til de tiltakene vi måtte iverksette disse siste ukene. 

Takk for all kreativitet, delinger, alternative aktiviteter, omsorg ovenfor spillere og våre unge på alle plan og i alle kanaler.

— Per Øyvind Olsen
Takk for all kreativitet, delinger, alternative aktiviteter, omsorg ovenfor spillere og våre unge på alle plan og i alle kanaler. Våre trenere, ledere og bidragsytere fortjener en stor TAKK når dere treffer dem! Støtten og tryggheten i våre sponsorer og samarbeidspartnere har også vært en uvurderlig trygghetsfaktor gjennom disse ukene. 

En særlig takk går til de som er ansatt i små og store stillinger som har måttet fratre postene sine i denne perioden, herunder også dere som tilhører vårt OBOS-liga eventyr. Vi er imponert hvordan dere har taklet dette! Sist, men ikke minst, så har de som har den daglige ledelsen av klubben imponert oss med handlekraft, tilstedeværelse og langsiktig fokus også i dette. Fokuset har vært at klubben skal være så klar som overhode mulig når vi andre vender tilbake igjen. Det har dere virkelig lykkes med! 

Nå vender vi forsiktig tilbake igjen! Kommer til å være skikkelig «glad for å se deg!»

PER ØYVIND OLSEN
Styreleder KFUM-kameratene


LES INNLEGGENE I SPALTEN "HEIAROP TIL HJEMMEBANEN"
Daniel Kjørberg Siraj: Mens vi venter på en ny tid
Dag-Inge Ulstein: - Snart blir det nye muligheter for Kåffa-seire
Johan Valen-Sendstad på Langfredag: - Min Gud, min Gud, hvorfor har du forlatt meg?
Johan Valen-Sendstad på Skjærtorsdag: - Troen sitter i kroppen
Arild Stavrum: Et tips for å bryte kjedsomheten - og en gave
Sverre Kragset: Ved peisen i koronatider
Christoffer Dahl: - Jeg ønsker å bry meg
Marianne Sundsvalen: Valg, visdom og glede
EivInd Arnevåg: - Taper sammen, og vinner sammen
Esten O. Sæther: - I dag ville Karl Fredrik spilt «Seier’n er vår»
Per Anders Nordengen: - Nå trenger vi en himmel over livet
Helga Haugland Byfuglien: - «Frykt ikke» står over 100 ganger i Bibelen
Per Arne Dahl:- Trenger noe som er større enn oss selv

Annonse fra Obos-ligaen: