Mjr 3 sikret tredjeplassen

Mjr 3 vant 5-1 over Ski og sikret tredjeplassen i årets sesong!

Mjr 3 har hatt en strålende sesong og endte til slutt på en fin tredjeplass etter 5-1-seieren mot Ski. Ayoub og Fredrik har gjort en imponerende jobb med mjr 3, både på og utenfor banen!

Kåffa tok umiddelbart kontroll over kampen og ledet 3-0 etter 17 minutter etter to scoringer av Tobias Repseth Skøien og en av Elias Asrih. Ski kom mer inn i kampen etter dette, og reduserte til 3-1 etter en halvtime.

4-1 scoringen var lekker. Det starter med tålmodig frispilling bakfra, før ballen blir tredd inn i mellomrommet. Derfra går det fort og kanten blir spilt fri. Et tidlig innlegg på bakre stolpe gjør jobben enkel for Lukas Tynes Johansen å sette ballen i mål.

Lukas scoret ett til før pause, og 5-1 ble også sluttresultatet. En fortjent seier til Kåffa, som styrte kampen i god kåffastil.

Dette var også den siste kampen til flere 01-spillere på junior. Even Brenne, Tias Ødegård Olsen og Jens Dammerud Arnesen fikk sin hyllest etter kampen. De har vært viktige ledertyper og gode forbilder i gruppa, og skal ha mye av æren for det gode samholdet og kameratskapet som er skapt på mjr 3.