Meld på til Mikroserien

Maks moro med mikroserie. Meld på - 2013-årgangen sin tur i år.

KFUM arrangerer mikroserie for 2013-årgangen og inviterer klubbene i nærområdet til 3v3-serie på naturgress!

2017 var første gang KFUM-kameratene arrangerte Mikroserie på Ekebergsletta. Nå går vi i gang med den fjerde utgaven av 3v3-serien på naturgress.

Her vil flere hundre 7-åringer være i aktivitet ukentlig. Dette er en spillform med målgaranti, hyppige ballberøringer og bøttevis med fotballglede.

Dette er også en fin møteplass for trenere og ledere fra flere klubber hvor man knytter nettverk og kan dele erfaringer, utfordringer og lære av hverandre.

Det åpnes nå for påmelding til mikroserie i 3v3 for 2020-sesongen for 2013-årgangen og vi håper og tror seriene raskt blir fulltegnet.

INFO OM KONSEPTET:

Årganger: Gutter og jenter i 2013-årgangen
Kampperiode: 6. mai-11. juni og 19. aug-24.sep.
Spilledager: Én fast kampdag. Onsdag for jentene og torsdag for guttene.
Spilltidspunkt: Mellom kl.1700-1900.
Kampgjennomføring: Kamplengde er 15-18 min pr. kamp og det er minst 2 kamper per kveld for alle lag. Hjemmelag stiller med dommer. Vi anbefaler maks 5 spillere per lag. Kampoppsett og informasjon om kampdag sendes ut hver uke.
Kampsted: Feltet på oversiden av Ekeberg 1 kunstgress, opp mot skogen. Her vil det være oppmerkede 3v3-baner.
Pris: Kr. 1500,- per lag.

KFUM kommer til å stille med kampvert hver spilledag, og det vil være kiosksalg ute ved banene samt inne i KFUM-hallen. Kampvert vil være tilgjengelig for spørsmål om Mikroserien, kampgjennomføringen og barnefotball, og dersom det oppstår situasjoner man føler ikke er gunstig for å gi barna gode opplevelser.

For alle lag blir det obligatorisk oppstartkveld (barnefotballkurs) torsdag 23.april i klubbstua i KFUM-hallen. Her blir det en gjennomgang av spillkonsept, hvordan lede lag i kamp, dømming av kamper, fair play osv. Vi anmoder alle potensielle kampledere å komme, minst en fra hvert lag plikter å stille på dette.

Vi håper så mange som mulig blir med på dette! Det blir en strålende mulighet til å fylle Ekebergsletta med yrende barneliv og skape cupfølelse på en helt vanlig hverdag!

PÅMELDING: Trykk her for påmelding!

For spørsmål kan du ta kontakt med Erik Jonvik på epost: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: